Олексій Михайличенко: “Вихід на поле Нанні малоймовірний”

Олексій Михайличенко: “Вихід на поле Нанні малоймовірний”

На традиційну передматчеву прес-конференцію керманич киян Олексій Михайличенко прийшов разом з найкращим бомбардиром команди Максимом Шацьких.

-Очікуємо нашогоу завтрашнього матчу в Лізі чемпіонів, - узяв слово Олексій Олександрович. – Ми дуже довго йшли і тепер докладемо усіх зусиль для досягнення поставленого завдання – виходу з відбірної групи. У кожному з шести матчів ми будемо ставити перед собою максимальні завдання. Старт у Лізі чемпіонів завжди хвилюючий, але результат виходить на перше місце. Від цього ми і будемо виходити.

Після зустрічі з “Карпатами” у нас було небагато часу для підготовки. Радує, що не побільшало травмованих гравців. До матчу готуються 20 футболістів, заявочний “список 18” буде визначено у день гри. У цій групі відсутній Андрій Гусин і Олександр Головко.

Маємо достатньо інформації про наших суперників. Насамперед, по двом зустрічам з донецьким “Шахтарем”. Також переглянули кілька ігор “Локомотива” в Прем’єр-лізі.

-Перед матчем з “Локомотивом” вас не турбує невдала гра в обороні у Львові?
-Не можна знімати з рахунків велику кількість припущених елементарних помилок. Деякі наші гравці тривалий час не мали належної ігрової практики. До цього треба додати, що таким складом ми грали вперше у цьому сезоні. Ці помилки у сумі і призвели до такого результату. При розборі гри нашу увагу було акцентовано саме на трьох пропущених м’ячах, а не на чотирьох забитих. Насамперед, потрібно казати про власні помилки.

-Чи буде в заявці на матч Нанні?
-Це ми визначимо завтра. Вважаю, він ще не набрав оптимальний кондицій і його поява на полі малоймовірна.

-Федоров та Рева готуються до матчу?
-Так. Федорову, так само як й Чернату, ми дали відпочити, не випустивши на гру з “Карпатами”. З цієї ж причини лише у другому таймі на поле вийшов Несмачний.

-Чи будуть динамівські “розвідники” на матчі “Арсенал” – “Інтер”?
-Так, до Лондону вирушив Володимир Веремеєв.

* * *

Далі на питання відповідав Максим Шацьких.
-Настрой на матч з чемпіоном Росії особливий?
-Ні. Він такий самий, як і на будь-яку іншу команду. В Лізі чемпіонів слабких суперників не буває і не варто робити різницю між “Інтером”, “Арсеналом” чи “Локомотивом”. Вважаю, гравці “Динамо” поділяють мою точку зору.

-Наскільки легше грати з командою, гравці якої переговорюються між собою на зрозумілій тобі мові?
-Мова футболу одна. Не має значення, з якою командою грати – іноземною, або з країн пострадянського простору. А результат визначає фізичний стан і рівень готовності, у якому гравці виходять на поле.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер