Олексій ЩЕБЕТУН: «На полі було більше боротьби, ніж футболу»

Олексій ЩЕБЕТУН: «На полі було більше боротьби, ніж футболу»

- Олексію, матч видався непростим?

- Дійсно, це був важкий для нас матч. Спочатку ми взяли гру під свій контроль, але потім не знаю, що сталося. Десь не втримали, пропустили такий несподіваний гол. Та й суперник нам дістався такий, який не дуже любить грати у футбол, на полі було більше боротьби, ніж футболу. Але ми самі втратили свій шанс виграти.

- Наслідком чого став твій гол?

- Ми втекли у швидку контратаку. У нас було кілька таких контратак. Добре вибігли, правильно розпорядилися м'ячем та забили.

- Ще кілька твоїх голів не зарахували, претензій до арбітра немає?

- Якщо не зарахували, значить справедливо. Судити гру – не моя робота, моє завдання – забивати голи.

- Що змінилося, коли команда залишилася в меншості?

- Та нічого особливо не змінилося, була така ж боротьба. Щоправда, наприкінці матчу хлопцям було важко грати на штучному полі, давалася взнаки втома.

- Важко грати по два матчі на тиждень?

- Так, важкувато. Деякі наші хлопці грають ще й за дубль, окрім U-19. Звичайно, нелегко, але це наша робота, ми маємо сумлінно виконувати її на футбольному полі.

- Можна сказати, що виїзна нічия з одним із прямих конкурентів, враховуючи матч у запасі, – не такий уже й поганий результат?

- Я би так не сказав. «Динамо» ніколи не може бути задоволене нічиєю у грі з будь-яким суперником. Матч у запасі – це добре, але потрібно перемагати в кожному матчі та ставати чемпіонами!

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

* фото А.Куцан

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер