Олексій ЩЕБЕТУН: «Потрібно перемогти «Дніпро» та посісти 1-ше місце!»

Олексій ЩЕБЕТУН: «Потрібно перемогти «Дніпро» та посісти 1-ше місце!»

- Емоції позитивні. Добре, що виграли з таким рахунком. Найголовніше, що ми не дозволили супернику нічого зробити, майже не давали їм переходити на нашу половину поля, й вони безадресно били м'яча. Така була установка, тому ми її виконали та добре зіграли.

- Сьогодні у складі вийшли кілька гравців першої команди. Обидва голи ти забив після їхніх передач. Чи легше даються матчі, коли вони грають за молодіжну команду?

- Звичайно, нам легше. Легше навіть у плані тренувань. Іноді ми тренуємося з першою командою, краще розуміємо їх, у нас на тренуваннях такі ж вправи, як і в них, усе як у першій команді. Я думаю, саме тому в нас й є якийсь взаємозв'язок. Навіть якщо ми не тренуємося разом тиждень та виходимо грати.

- Що тобі сказали Вісенте Гомес або Юрій Мороз після матчу, чи похвалили за гру? Можливо, підходив Сергій Ребров?

- Тренери, в першу чергу, привітали нас із перемогою та сказали продовжувати в тому ж дусі. У нас залишилося чотири гри, які потрібно обов'язково вигравати, щоб посісти перше місце.

- Конкурент «Динамо» за чемпіонство, «Дніпро», завершивши свій матч годиною раніше, програв «Чорноморцю». Вас це надихнуло, додало настрою на гру?

- Звичайно! До того ж, у нас ще попереду гра з «Дніпром». Будемо брати три очки у грі з ними та посідати перше місце!

- Чи не шкодуєш, що тебе замінили? Можливо, тобі вдалося би забити більше голів сьогодні...

- Та ні. Думаю, тренери замінили мене, бо я зіграв уже чотири гри за цей тиждень, дві з яких за збірну. Тому я не засмутився.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер