Олексій Смагін: «До матчів чемпіонату підійдемо в оптимальній формі»

Олексій Смагін: «До матчів чемпіонату підійдемо в оптимальній формі»

- Зараз більше працюємо над тактичними аспектами, розумінням, куди хлопцям рухатися, на яких позиціях перебувати. Плюс, працюємо над фунціоналом. Не всі витримують навантаження, є прогалини. Покращуємо позиційні, командні та індивідуальні компоненти. В академії у хлопців були одні вимоги, а зараз інші. Кожен по-різному сприймає інфмацію. Але, тим не менше, усі намагаються і хочуть бути в обоймі.

- Чи задоволені ви тим, у якій формі хлопці повернулися з відпустки?

- Скажімо так, усі повернулися в різній формі. Хтось більше над собою працював, як професіонал, і повернувся в хорошій формі, більш підготовленим і може тримати темп гри. Хтось менше працював. Чергуємо одне і два тренування на день. В принципі, час є підготуватися. Є ще час до офіційних ігор. До матчів чемпіонату підійдемо в оптимальній формі.

- З яких вправ складаються тренування зараз?

- Робота з м'ячем, техніко-тактичні аспекти, ігрові серії. У перші дні бігли йо-йо. Зробили тестування. Перший тиждень додавали в кінці занять бігову роботу для витривалості. В основному займаємося з м'ячем, виконуємо ігрові серії з воротами, покращуємо позиційну гру.

Зараз закладаємо фундамент, працюємо без ваги. Далі додасться тренажерний зал, щоб мінімалізувати ймовірність отримання травм. Хлопці, які давно працюють з нами, розуміють вимоги тренерського штабу, а новеньким ще потрібен час.

- Як оціните фізичну підготовку хлопців, які прийшли з академії?

- Тренерський штаб відібрав тих хлопців, які посилять нашу команду. Футболісти, які в нашій команді, відповідають рівню «Динамо» (Київ).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер