Олексію МИХАЙЛИЧЕНКУ – 50!

Олексію МИХАЙЛИЧЕНКУ – 50!

З нагоди Вашого півстолітнього ювілею від імені всіх динамівців прийміть наші щирі вітання та найщиріші побажання Вам та Вашій родині!

Ви – Особистість, яка залишила яскравий слід в історії радянського та європейського футболу. Золотими літерами вписано до неї Ваші досягнення – триразовий чемпіон та триразовий володар Кубка СРСР, чемпіон Італії та п'ятиразовий – Шотландії, переможець Кубка кубків УЄФА, олімпійський чемпіон, віце-чемпіон Європи, заслужений майстер спорту СРСР, найкращий футболіст СРСР 1988 року, а також – тренер збірної України U-21, срібного призера чемпіонату Європи.

Футбольне братство континенту знає й цінує Вас як тренера високої кваліфікації, мудрого педагога, благородну, толерантну й добру людину.

Максималіст у всьому, Ви завжди ставите перед собою та іншими високі цілі, ніколи не зупиняєтесь на досягнутому. Віримо, що Ваша цілеспрямованість дозволить нашій команді посісти гідне місце серед найкращих європейських команд.

Нехай же доля буде до Вас прихильна! Нехай кожен день приносить Вам очікувані результати, відкриває нові перспективи й дарує прості життєві радості!

Міцного здоров'я Вам, щастя, благополуччя та успіхів!

Президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор СУРКІС

Головний тренер Олег БЛОХІН

Капітан команди Олександр ШОВКОВСЬКИЙ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер