Алієв, Гармаш та Гусєв тренувалися на «Олімпійському»

Алієв, Гармаш та Гусєв тренувалися на «Олімпійському»

За добу до матчу з німцями збірна Україна провела перше тренування на полі оновленого НСК «Олімпійський». Оглянувши роздягальні, коридори й виходи до поля, футболісти приступили безпосередньо до заняття. У порівнянні з тренуванням у вівторок, склад команди Блохіна поповнився новими обличчями. Порадувала присутність на полі динамівців Алієва, Гармаша та Гусєва, які майже відновилися після травм та хвороб. Але якщо Олександр вже займався разом з усіма, то Олег із Денисом поки лише намотували круги навколо поля.

Після завершення тренування Олег Блохін зустрівся з журналістами, поділившись враженнями від стадіону, поля та першого заняття на ньому, а також повідомив, як просувається відновлення травмованих футболістів.

- Список травмованих колишній, за винятком Алієва. Шевченко залишається «під питанням». Також не відновився Гай. Гусєв та Гармаш займалися індивідуально, у Олега, швидше за все, є шанс взяти участь у матчі, у Гармаша – не знаю.

- Чи сильно змінився стадіон із тих пір, як ви тут грали?

- Це вже не мій стадіон. Той був мій, а цей вже ні. Це зовсім інший, гарний новий стадіон. Тут зовсім інша атмосфера, інші відчуття. Відчув це, коли сьогодні вперше вийшов на поле. Під час відкриття він сприймався інакше.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Фото: ua-football.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер