Алієв та Ідейє: «Перемогти самим та молитися, щоб програв»Бешикташ»

Алієв та Ідейє: «Перемогти самим та молитися, щоб програв»Бешикташ»

Перед початком відкритого тренування футболісти «Динамо» розповіли про підготовку до останнього матчу першої частини сезону проти «Маккабі» та свій настрій на гру.

Олександр АЛІЄВ, півзахисник «Динамо»:

- Якщо у нас є хоч один шанс, потрібно виходити на поле та грати. Навіть найменший шанс хотілося б використати. Якщо нам потрібно забити чотири м’ячі, будемо робити для цього все можливе.

- А думки про відпустку не відволікають?

- Подумаємо про нього завтра, коли зіграємо матч із «Маккабі». Зараз важливо завершити сезон, показавши в останньому матчі хорошу гру й здобути результат.

- Чи стане додатковою мотивацією те, що це остання гра на стадіоні «Динамо»?

- Безперечно. Все ж таки з березня ми переходимо на НСК «Олімпійський», і хочеться завершити виступи на «Динамо» перемогою та чудовою грою.

- У «Маккабі» нещодавно змінився головний тренер. Напевно, ви вже вивчали їхню нову манеру гри...

- Ні, в нас ще навіть не було перегляду їхніх матчів. Якщо новий тренер працює з командою не дуже довго, не думаю, що він кардинально змінив стиль гри, який був у «Маккабі» раніше.

- Чи значить це, що «Динамо» не цікавить, як буде грати суперник, а більше хвилює власна гра?

- Звичайно, в першу чергу нас цікавить якість нашої гри, а підлаштовуватися під «Маккабі» ми не збираємося в будь-якому випадку.

- У зв’язку з великою кількістю травмованих футболістів, за рахунок чого «Динамо» буде прагнути перемогти й забити чотири м’ячі?

- Нам буде не вистачати Шевченка, Вукоєвича, Шовковського ... Але в нас є достатньо футболістів, які не так часто грали, тому не стануть виходити на поле з опущеними руками. Повторюся, ми будемо робити все можливе, щоб показати чудовий футбол, хороший результат та подарувати вболівальникам радість. Щоправда, тепер не все залежить від нас.

- Чи погоджуєтеся ви з тим, що ключовою стала втрата очок у першому матчі з «Маккабі»? Саме через це «Динамо» потрапило до такої складної ситуації...

- Я би так не сказав. Можливо, ключовою була поразка в Туреччині чи нічия в Англії. Зараз немає сенсу міркувати, де саме було припущено фатальної помилки, винні ми самі.

- Зазвичай, коли в «Динамо» існують великі кадрові втрати, команда грає краще, як, наприклад, у матчі з «Металістом»...


- Дай Боже, щоб завтра все так само сталося! Якщо Боженька буде на нашому боці, то пройдемо далі.

* * *

Браун ІДЕЙЄ, нападник «Динамо»:

- Я забивав «Маккабі» в нашій першій зустрічі в Ізраїлі, і не проти зробити те ж саме завтра. Але, на жаль, питання не лише в нашій перемозі, адже «Бешикташ» також може перемогти. Втім, ми маємо зробити все, що від нас залежить, – перемогти з великим рахунком і молитися, щоб «Сток Сіті» переграв турків. Із Божою допомогою пройдемо до наступного раунду.

- «Динамо» буде грати без провідних виконавців. Це велика проблема?

- Вони потрібні нам, адже це хороші футболісти. Але й решта виконавців добре готові. Впевнений, завтра кожен із тих, хто вийде на поле, зробить усе можливе для перемоги.

- Ви самі вірите в те, що «Динамо» може вийти до плей-офф?

- У футболі можливо абсолютно все. Будемо перемагати й чекати звісток від «Бешикташа».

- Надихає вас приклад «Ліона» в Лізі чемпіонів, коли вони виграли з великим рахунком?

- Так, повторюся, у спорті трапляються дивні речі. Якщо ми покажемо завтра свою найкращу гру, все може змінитися на краще.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер