Алієв та Хачеріді про перемогу на «Арені Львів»

Алієв та Хачеріді про перемогу на «Арені Львів»

«Карпати» – «Динамо» – 0:1. Післяматчеві коментарі

Олександр АЛІЄВ, півзахисник «Динамо»:

- Не буду оригінальним, сказавши, що була важка гра. Втім, у Львові завжди так. На щастя, ми здобули три очки, саме за ними ми сюди і приїжджали. Все ж таки, це остання гра чемпіонату цього року, хотілося завершити її на мажорній ноті.

- Чому не все виходило у створенні?

- Не забувайте, що нам протистояла хороша команда. Вони не давали нам розігрувати м’яча, вчасно накривали.

- Які ваші враження від «Арени Львів»?

- Найкращі! Зібрався повний стадіон, атмосфера була просто чудовою. Плюс, гарне поле. Я не вперше у Львові й можу сказати, що тут завжди приємно грати. Вболівальники вимагали, щоб «Карпати» йшли вперед. Ми очікували на щось подібне, але не настільки.

- Напевно, було мало приємного, коли вболівальники кидали якісь предмети на поле. Чи не варто ним бути більш толерантними?

- Це властиво всім уболівальникам, коли їхня команда програє. Очевидно, що вони були незадоволені. Ми намагалися не звертати на це увагу, нехай така поведінка залишається на їхній совісті. Сподіваюся, після цього випадку вони замисляться над своїм ставленням.

* * *

Євген ХАЧЕРІДІ, захисник «Динамо»:

- Нервова була гра. «Карпати» знову проявили себе з найкращого боку, все ж таки грали на новому стадіоні. Добре, що все добре завершилося. На щастя, ми здобули три очки, вони нам були дуже потрібні. Тепер ми підемо на зимову перерву на першому місці.

- В одному з епізодів, під час атаки «три в три», ви холоднокровно зіграли, врятувавши команду...

- Я хотів би похвалити всіх хлопців, кожен із них старався, як міг. Можливо, не все складалося в атаці, не вистачало завершення. Але всі викладалися на 100%.

- Останнім часом «Динамо» вистачає одного м’яча для перемоги...

- Звичайно, хотілося збільшити рахунок, тоді й у захисті було б легше. А за мінімальної переваги ми розуміли, що може трапитися все, що завгодно. Будь-яка помилка могла стати фатальною.

- Здалося, на грі не позначилася відсутність одного з гравців «Карпат»...

- Так, суперник пішов уперед, навіть незважаючи на пропущений м’яч. Їм потрібно було зрівнювати рахунок, тому всі побігли до атаки. З’явилися моменти біля наших воріт.

- Про що, перш за все, подумали, коли на поле опустився дим і арбітр вивів команди з поля?

- Нам сказали йти до роздягальні, щоб не дихати димом. Знали, що як тільки він зникне, гра буде тривати. Це зайняло лише хвилин 8-10, тому не сказав би, що відчутно вплинуло на подальшу гру.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер