Алієв та Кравець зіграли за «Динамо-2»

Алієв та Кравець зіграли за «Динамо-2»

Цього разу команді Андрія Гусіна протистояв ФК «Путрівка». За традицією динамівці в кожному з таймів грали двома різними складами. Відзначимо, що в другому таймі на полі з'явилися футболісти першої команди: Олександр Алієв, який продовжує відновлюватися після пошкодження та вже не відчуває дискомфорту, а також нападник Артем Кравець.

Із перших хвилин динамівці активно пішли вперед, намагаючись завершувати кожну атаку ударом по воротах. Доволі небезпечними були «постріли» Ігоря Мединського в поперечину та Олександра Єрмаченка поруч зі стійкою. Напруга біля воріт «Путрівка» зростала й логічно втілилася в два забиті м'ячі під завершення першої чверті години. Спочатку Франк Теміле хорошим пасом вивів на ударну позицію Єрмаченка, який опинився на лівому фланзі замість свого звичного правого, звідки влучним ударом із району кута воротарського майданчика спрямував м'яча точно в дальній кут. А ще за чотири хвилини партнери викотили м'яча під удар Андрію Воронкову, й нападник не залишив шансів голкіперу. Ще за десять хвилин Андрій довів рахунок до великого й оформив дубль, пройшовши до воріт та впевнено реалізувавши свій момент.

Після перерви склад динамівців посилився гравцями першої команди. На початку тайму господарям вдалася блискуча комбінація, в завершальній стадії якої Віталій Каверін був близьким до взяття воріт, але воротар у стрибку накрив м'яча в дальньому куті. Втім, забитий м'яч був справою часу. Після одного зі штрафних ударів метрів із 22-х трохи правіше центру у виконанні Ісраїлова, Рижук виявився першим на м'ячі та в дотик переправив його в сітку - 4:0. Незабаром Дмитро Коркішко ледь не замкнув блискучий простріл Балана після його своєчасного забігання по флангу. Тут же нападник «Динамо-2» був близьким до того, щоб спрямувати м'яча під поперечину після удару зі штрафного метрів із 26-ти від воріт, - голкіпер зреагував. А ще одного разу в того ж Коркішка м'яч зрізався з ноги після того, як він опинився на самоті перед воротами.

На останній хвилині матчу автограф у воротах суперника ледь не залишив Алієв. Бути б голу після його потужного удару, але м'яч зрикошетив від захисника та пролетів поруч зі стійкою.

Контрольний матч

13.02.2013. Конча-Заспв. Манеж НТБ «Динамо»

«Динамо-2» - «Путрівка» - 4:1 (3:1)

Склад «Динамо-2»:

(1-й тайм): Кичак, Чорноморець, Логінов, Лухтанов, Кушніров, Суарес, Мединський, Єрмаченко, Теміле, Хльобас, Воронков.

(2-й тайм): Рудько, Балан, Козлов, Рижук, Спичка, Фаворов, Ісраїлов (Бутенін, 85), Алієв, Коркішко, Кравець, Каверін.

Голи: Єрмаченко (11), Воронков (15, 25), Рижук (64) - Періжок (44).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер