Алієв і Мілевський налаштовані по-бойовому

Алієв і Мілевський налаштовані по-бойовому
Алієв и Мілевський

Напередодні жеребкування третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіоном найточнішим прогнозистом у складі «Динамо» виявився Олександр Алієв. Після першого поєдинку з ірландською «Дрогедою» він сказав, що не проти бачити в суперниках «Динамо» московський «Спартак». По закінченню жеребкування Олександр поділився враженнями з кореспондентом офіційного клубного сайту.

- Я справді говорив, що було б непогано, якщо з усіх можливих суперників нам випав «Спартак». Щоб далеко не летіти. Так і сталося. Багато хто говорить про протистояння клубів у чемпіонаті СРСР. Не знаю, не дивився ті матчі. Але впевнений, що наші поєдинки вийдуть дуже цікавими.

- Ви виявилися найточнішим прогнозистом?

- Виходить, що так. Гадаю, це для нас не найгірший варіант. Варто враховувати, що ми могли потрапити на «Барселону», «Ліверпуль» або «Арсенал». Краще битимемося з цими суперниками в груповому турнірі. Зараз же головне перемогти у повторній грі з «Дрогедою», а потім готуватися до «Спартака». Російську команду можна й потрібно обігрувати, що ми робили на Кубку Першого Каналу. Протистояння буде не з легких, доведеться важко.

- Які враження залишилися від матчів із «Спартаком» в рамках КПК?

- З тих пір в наших командах відбулося багато змін. Та й Кубок Першого Каналу має товариський характер. А цього разу на нас чекає гра за право виходу до групового турніру Ліги чемпіонів. Все буде інакше, ніж в Ізраїлі. Якщо там хлопці один одному в чомусь поступалися, щоб не отримати травму перед початком чемпіонату, то зараз про це не може бути й мови. Повторюся, нам буде дуже важко, адже «Спартак» повністю змінився. Раніше вони грали в технічний футбол, сьогодні можуть і «штовхнутися».

- Ви стежили за жеребкуванням?

- Так. Ми зібралися всією командою о першій годині й дивилися жеребкування від початку до кінця.

- Із трепетом чекали на «вирок»?

- Звичайно, хотілося б зіграти з легшим суперником, але це все ж таки Ліга чемпіонів. Якщо ми вийдемо до групового етапу, потрібно бути готовими до зустрічей з грандами.

- Той факт, що в Росії чемпіонат в самому розпалі, зіграє на руку супернику?

- Я так не гадаю. Ми теж готувалися, провели хороші збори, та й перерва у нас була не такою вже великою. До матчу із «Спартаком» ми зіграємо близько десяти офіційних матчів і не можна сказати, що ми тільки входимо в сезон. У фізичному плані команда буде повністю готова.

- Добре, що перший матч «Динамо» грає на виїзді?

- Це позитивний момент. Погано, що наш суперник грає на штучному покритті. Після матчу в Москві і результату, якого нам вдасться досягти, вдома буде легше.

- Хочете забити «Спартаку»?

- Не відмовлюся. Гадаю, в Лізі чемпіонів це хоче зробити кожен футболіст. Зізнаюся, я хотів би забити москвичам, і щоб «Динамо» пройшло далі.

В цей час до Алієва підійшов Артем Мілевський. Цікаво було почути думку найкращого бомбардира команди в нинішньому сезоні про майбутні зустрічі із «Спартаком». Звичайно ж, постукаємо по дереву, якщо в «Динамо» не виникне проблем у повторній зустрічі з «Дрогедою».

- Гадаю, з усіх можливих суперників «Спартак» для нас найприйнятніший. Історія взаємин «Динамо» і «Спартака» дуже багата, тому на нас очікує цікаве протистояння.

- Москвичів буде легше обіграти, ніж «Ювентус», «Ліверпуль» або «Барселону»?

- Всі «сіяні» команди дуже сильні. Так, з грандами європейського футболу було б складніше. Але із «Спартаком» легкої прогулянки теж не передбачається. Втім, зараз не варто забігати вперед. Нам потрібно провести повторну гру проти «Дрогеди». Тільки після неї можна буде говорити про наступного суперника. Всі впевнені, що ми пройдемо далі, але нам не можна втратити концентрацію на цей матч. Потрібно з повагою поставитися до гри з ірландцями.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер