Алієв та Нінкович – про перемогу над «Чорноморцем»

Алієв та Нінкович – про перемогу над «Чорноморцем»

«Чорноморець» – «Динамо» – 1:2. Післяматчеві коментарі

Олександр АЛІЄВ, півзахисник «Динамо»:

- Із «Чорноморцем» було дуже важко – все ж таки, хлопці лише кілька днів тому грали в Лізі Європи й віддали багато сил на полі. Сьогодні було непросто грати на спеці, плюс на полі була висока трава, та його не полили. Гадаю, це зробили для того, щоб не дати м’ячу швидко пересуватися. Але найголовніше, що ми забили на один м’яч більше й справедливо перемогли. Коли підійшов до м’яча бити пенальті, дуже хотів його реалізувати, особливо враховуючи те, що ми програвали.

Наш календар припускає ігри двічі на тиждень. Якось будемо витримувати такий графік. Можливо, буде ротація складу, тренери дадуть відпочити тим, хто зіграв більше за інших. Все ж таки, у нас є 20 футболістів, на яких лягла велика відповідальність.

* * *

Мілош НІНКОВИЧ, півзахисник «Динамо»:

- У першому таймі ми грали добре, хоча і пропустили, а після перерви трохи підсіли, через що у суперника було кілька моментів. Головне, що в результаті ми перемогли, що не вдалося зробити в Одесі ані «Шахтарю», ані «Дніпру». Я тривалий час був травмований, тому лише набираю свою колишню форму. У другому таймі сталося неприємне зіткнення з воротарем. Коли впав, було дуже боляче. Сподіваюся, нічого серйозного не сталося, хоча голова досі болить. У середу на нас чекає гра у Кременчуці проти «Кременя», а кубкові матчі завжди важливі, тому розклеюватися нема коли.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер