Алієв знову забиває за молодіжку! «Динамо» (мол) – ПМЦ «Постави» - 5:3

Алієв знову забиває за молодіжку! «Динамо» (мол) – ПМЦ «Постави» - 5:3

Спаринг цілком можна назвати міжнародним, оскільки суперниками наших хлопців були вихованці приватної футбольної академії – ПМЦ «Постави» з однойменного міста у Білорусі.

Рахунок у матчі вдалося відкрити доволі швидко і зробив це найдосвідченіший – Олександр Алієв (на фото) замкнув передачу Лазаровича. Через дві хвилини вже відзначився сам Роман – Буяльський пройшов по флангу, віддав на Маіка, який поборовся і скинув м’яч як раз під удар Лазаровичу. На 42-й хвилині Андрес Ескобар після передачі Бадрі Акубардії довів рахунок до розгромного. На останній хвилині гості організували контратаку і скоротили відставання.

Після перерви у команді Хацкевича повністю змінився склад. На 54-й хвилині Фароян відібрав м’яч у суперника і чудовим ударом від штанги відправив його точно в «дев’ятку» воріт, а через сім хвилин Омар відзначився вже гольовим пасом на Олексія Савченка. Втім, гостям із Білорусі вдалося уникнути розгрому завдяки двом реалізованим пенальті у другій половині тайму.

Наступний контрольний матч молодіжна команда «Динамо» проведе 7 липня із представником другої ліги – чернігівською «Десною».

4-й контрольний матч

05.07.2012 р. Конча-Заспа. НТБ «Динамо»

«Динамо» (мол) – ПМЦ «Постави» – 5:3 (3:1)

«Динамо» (мол):

1 тайм: Ткаченко (Тимофєєв, 30), Трубочкін, Братков, Ягодинскіс, Акубардія, Цибульник, Алієв, Буяльський, Лазарович, Хльобас (Ескобар, 21), Маік.

2 тайм: Тимофєєв (Бущан, 60), Шевчук, Парцванія, Болденков, Нестеренко, Хубуа, Карп, Савченко, Фароян, Раджабов, Ескобар.

Голи: Алієв (10), Лазарович (12), Ескобар (42), Фароян (54), Савченко (61) – (45), (66, пен.), (75, пен.).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер