«Альхесірас» – «Динамо» (Київ): останні новини перед грою

«Альхесірас» – «Динамо» (Київ): останні новини перед грою

Динамівцям доведеться подолати найдовший шлях до місця проведення матчу за цей збір – «Естадіо Нуево Мірадор» знаходиться майже в 70-ти кілометрах від готелю Melia La Quinta, у місті Альхесірас, де команда Сергія Реброва проведе спаринг із однойменною командою, яка виступає в іспанській Терсері.

Уранці в день матчу наша команда провела тренування у Футбольному центрі Марбельї. Відрадно, що до загальної групи повернулися всі гравці, які пропускали деякі тренувальні дні під час цього збору. За окремою програмою займаються лише Денис Гармаш та Євген Макаренко, які продовжують відновлюватися після травм.

У сьогоднішній грі з перших хвилин будуть грати футболісти, які отримали менше ігрового часу вчора, тобто починати гру будуть ті, хто завершував учорашній матч. Єдине виключення – Владислава Калитвинцева замінить Джермейн Ленс, який повернувся до основної групи.

Склад «Динамо» на перший тайм: Рибка – Бетао, Бурда, Селін, Цуріков – Харатін – Ленс, Сидорчук, Буяльський, Мякушко – Теодорчик.

У другому таймі очікується поява на полі наступних виконавців: Рудько – Віда, Хачеріді, Драгович, Данило Сильва – Рибалка – Ярмоленко, Мігель, Беланда, Гусєв – Кравець. Резерв – Калитвинцев, Хльобас.

Передматчева установка на гру розпочнеться за дві години до початку зустрічі, після чого автобус із командою вирушить до Альхесіраса.

Сьогодні в Андалусії тепла та сонячна погода. На вечір в Альхесірасі синоптики прогнозують температуру повітря +17°С.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер