На шляху до Амстердаму

На шляху до Амстердаму

Фінал Ліги Європи УЄФА-2013 пройде 15 травня на «Амстердам Арені». За словами Патрика Клюйверта, столиця Нідерландів не може дочекатися цієї грандіозної події. «У 1998 році тут у фіналі Ліги чемпіонів зустрілися «Реал» та «Ювентус». Це був величезний успіх. Ліга Європи, безумовно, викличе не менший інтерес», – вважає колишній форвард голландської збірної.

Тим часом президент Футбольної асоціації Нідерландів Михаель ван Прааг (на фото) впевнений, що вболівальники, які відвідають фінал, отримають задоволення не лише від футболу: «На них чекає зустріч із фантастичним містом. Амстердам – ​​одне з головних туристичних місць у Європі. Приїхати до Амстердама варто не лише заради музеїв чи інших пам'яток. Буде чудово, якщо завдяки фіналу Амстердам відвідають ті, хто інакше сюди не приїхав би. Ми на це сподіваємося, тому що після повернення додому вони можуть сказати: «Ми були в Амстердамі, яке чарівне місто! Потрібно туди поїхати знову».

Нагадаємо, що на шляху до Амстердаму динамівці Києва мають на нинішньому етапі здолати опір французького «Бордо». Перше рандеву призначене на 20.00 14 лютого на НСК «Олімпійський».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер