Анатолій Жучка: «У відпустці хлопці працювали самостійно, тож мають бути в хороших кондиціях»

Анатолій Жучка: «У відпустці хлопці працювали самостійно, тож мають бути в хороших кондиціях»

Лікар першої команди «Динамо» Анатолій Жучка розповів про медичне обстеження, яке футболісти традиційно проводять перед стартом нового сезону.

- Перш за все, усі футболісти дуже задоволені, що повернулися до оновленого корпусу «Добробуту», в якому дуже давно не були. Ми тут раніше проходили обстеження, і зараз зустріли багато знайомих спеціалістів, які теж були дуже раді нас бачити.

Щодо обстеження, то нічого нового немає – ті ж спеціалісти, ті ж аналізи, що й зазвичай. Усі хлопці прийшли в хорошому настрої, з бажанням працювати та готуватися до нового сезону. На даний момент пошкоджень чи захворювань немає ні в кого, сподіваюся, що все пройде у штатному режимі, і всі ми з хорошим настроєм за тиждень поїдемо на тренувальний збір до Австрії.

- Після завершення сезону пройшло не так багато часу. В якому стані вийшли з відпустки футболісти?

- Справді, перерва була не дуже тривалою. Минулий сезон хлопці завершили в хорошому фізичному стані, у відпустці хлопці працювали самостійно, тож мають бути в хороших кондиціях.

- ВОЗ офіційно відмінив пандемію коронавірусу. Як це позначиться на вашій роботі?

- Перш за все, коли закінчується будь-яка пандемія – це завжди добре. Слава богу, у нас та по всьому світу відмінили всі обмеження, тож це значно полегшить нам роботу, буде менше так званої бюрократії. Та й багато людей привилося, перехворіли, тож мають якийсь імунітет.

- Багато гравців виступали у складі збірних, футболісти «молодіжки» грають на Євро-2023. Як вони проходитимуть медогляд?

- Як завжди, із запізненням. Після того, як їхня відпустка завершиться, вони приїдуть до нас, пройдуть медогляд у штатному режимі та будуть працювати. Медогляду уникнути не вдасться нікому (посміхається).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер