»Динамо» – «Іллічівець»: суддівські призначення

»Динамо» – «Іллічівець»: суддівські призначення

Стали відомі арбітри, які будуть обслуговувати матч завершального туру першого кола Епіцентр-Чемпіонату України, в якому «Динамо» вдома прийматиме маріупольський «Іллічівець».

Суддя в полі – арбітр першої категорії Анатолій Абдула з Харкова. Зайнятися суддівством харків'янин вирішив у 1999 році, а за дев'ять років почав залучатися до обслуговування матчів елітного дивізіону.

У нинішньому сезоні на рахунку Абдули п'ять матчів Прем'єр-ліги, в тому числі один за участю «Динамо»: в 10-му турі підопічні ще Валерія Газзаєва переграли на виїзді луганську «Зорю» з мінімальним рахунком (2:1). Загалом у згаданих поєдинках арбітр пред'явив двадцять попереджень, одного футболіста вилучив із поля і призначив один пенальті.

Допомагати Абдулі в майбутньому поєдинку будуть асистент арбітра першої категорії Віктор Кравченко (Львів) та асистент арбітра другої категорії Юрій Маніло, який представляє Хмельницький. Функції резервного виконає арбітр ФІФА одесит Віктор Швецов.

За організацією поєдинку простежить делегат ФФУ Анатолій Дяченко з Полтави, а роботу арбітрів оцінить столичний інспектор ФФУ Сергій Татулян.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер