Анатолій БЕЗУС: «Роман дуже сильно над собою працює»

Анатолій БЕЗУС: «Роман дуже сильно над собою працює»

«З Романом щодня бігали по кілька кілометрів. Одного разу обертаюся, а він за мною весь білий біжить і дихає важко. Видно, що у нього просто вже немає сил. Я зразу не зрозумів, що і сталося. Думаю, як це так, мені 45 років і гарно себе почуваю, а він молодий хлопець. Потім почав помічати, що у нього і на тренуванні почалися проблеми з витривалістю. А одного разу після навантажень він просто втратив свідомість в автобусі. Тоді зрозумів, сина треба везти у лікарню на огляд», — цитує Анатолія Безуса Gazeta.ua.

«У нього виявили дуже низький гемоглобін. Лікарі, як дізналися, що він футболом займається, то кричали: «Який футбол! Йому треба постійно у ліжку лежати». А потім взагалі дружині сказали: «Йому два тижні залишилося. Так що готуйтеся». Вона у сльози, вся сім'я у паніці. Та я чітко сказав: «Усе буде добре. Вірте мені».

«Сказали, що з кров'ю у нього все в порядку і треба шукати причину в іншому. І ми таки її знайшли. Коли Рому вилікували, то він зразу ж заявив: «Хочу тест Купера пробігти». Це біг на витривалість. Сину 23 роки, він дуже сильно над собою працює і в першу чергу над витривалістю, завжди повністю викладається», - зазначив Анатолій Безус.

www.dynamo.kiev.ua

Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/sport/_u-romana-bezusa-bula-pidozra-na-rak-krovi/481506">Gazeta.ua</a>

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер