Анатолій Дем'яненко: “24 січня зіграємо з “Мюнхен-1860”

Анатолій Дем'яненко: “24 січня зіграємо з “Мюнхен-1860”

Основний склад київського “Динамо” у четвер вранці вилетів до німецького Руйту на перший підготовчий збір зимового міжсезоння. Про хід тренувального процесу кореспонденту офіційного сайту розповів один з тренерів команди Анатолій Дем”яненко.

-У четвер вранці ми вилетіли із Києва і вдень, здійснивши автобусний переїзд зі штутгартського аеропорту, розмістилися у добре знайомому нам готелі містечка Руйт. Погода допомагає плідному тренувальному процесу – вдень температура повітря не зменшується нижче 5-7 градусів вище нуля. Упродовж усіх 12 днів збору проводитимемо дворазові тренування, за виключенням днів, коли гратимемо контрольні матчі.

-З суперниками вже визначились?
-Є домовленість щодо проведення зустрічі 24 січня з німецьким “Мюнхен-1860”. Чи буде зіграний другий контрольний матч – поки не відомо.

-У якому стані перебувають травмовані гравці?
-Перші дні збору Пеєв і Гусєв займалися за індивідуальною програмою. Олег долучиться до загальної групи у найближчі день-два, а Георгій уже працює з командою.

-Коли працюватиме нападник Нанні?
-Роберто займається після перенесених операцій за індивідуальною програмою. Не виключено, він вирушить з нами на наступний збір до Іспанії.

-За кілька днів з Руйту поїде Олексій Михайличенко...
-Так, Олексій Олександрович 17 січня вилетить до Москви, де в суботу та неділю спостерігатиме за двома матчами “Динамо” на Кубку Співдружності. Уже в понеділок головний тренер повернеться до Руйту, але не виключена його присутність у “білокамінній” на півфінальному та фінальному поєдинках.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер