Анатолій Дем'яненко: «Великих змін у складі не чекайте»

Анатолій Дем'яненко: «Великих змін у складі не чекайте»

Приблизно о 19.00 за київським часом розпочалось тренування динамівців на полі сараєвського стадіону імені Хасе Ферхатовича. У ній брали участь усі 20 гравців, що прибули з Києва. У вівторок ввечері Анатолій Дем’яненко разом із помічниками визначить 18 футболістів, які потраплять до заявки на гру, і назве імена 11 щасливчиків – гравців стартового складу.

Про перипетії підготовки «Динамо» до першого матчу кваліфікації Ліги чемпіонів Анатолій Васильович розповів на традиційній передматчевій прес-конференції.

- Після гри в Запоріжжі найголовнішим було підняти психологічний стан гравців. Думаю, вони в хорошій готовності підійшли до матчу в Сараєво та встигли відійти від невдач на початку сезону. Команді важливо було виграти в «Металурга», що успішно вдалось зробити.

- Що ви очікуєте від гри в середу?
- Ми переглянули дві гри «Сараєво» проти «Генка». Боснійці заслужено вибили сильний бельгійський клуб, який посів у чемпіонаті країни друге місце. Очікуємо дуже важку гру. «Сараєво» - хороша команда, яку у жодному не слід недооцінювати.

- Які будуть зміни у складі у порівнянні з попереднім матчем?
- Попереду останнє тренування, але змін у складі, думаю, буде небагато.


- Які якості «Динамо» можуть принести успіх команді проти «Сараєво»?
- Перш за все, це швидкість. Повільний футбол буде на руку супернику. І не поступитись у жадобі боротьби, чим відзначаються гравці «Сараєво».

- Який рахунок вас влаштовує в середу? (запитання боснійського журналіста) 
- Головне – перемогти. За такого розклáду рахунок особливого значення не матиме.

- «Сараєво» напевне буде грати від оборони. У зв’язку з цим плануєте кількісно посилити атаку «Динамо»?
- Я не знаю тактику гри суперника. Завдання вийти до третього кваліфікаційного раунду він виконав. Звичайно, нам потрібно буде посилити атаку, але і не забувати про захист. Гра команди повинна бути збалансованою, а це не залежить від кількості нападаючих. Можливо, ми посилимо атаку. Зараз і на стадії роздумів.

- У складі «Сараєво» ви виокремили нападаючого Ращича. Плануєте виставити проти нього персональну опіку?
- Він гравець таранного типу, дуже настирний. Грає в центрі нападу. Йому потрібна увага і не виключаю, що приставлю до нього захисника.

- Як вам результат жеребкування Кубка України?
- Нормальний жереб. Потрібно нормально ставитись до будь-яких суперників. Виходити та вигравати. Позитив – гру з «Дніпром» ми проведемо в Києві.


* * *
Головний тренер «Сараєво» Хусреф Мусемич резюмував: «Динамо» - більш досвідчена та іменита команда. Без сумнівів, кияни фаворити пари. Гру суперника вивчив по двох останніх матчах у чемпіонаті проти «Дніпра» та «Металурга». Ми гратимемо у свій футбол, який приніс успіх у двох попередніх раундах кваліфікації».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер