Анатолій Дем’яненко: „Єщенко та Петкович вирушили до Москви”

Анатолій Дем’яненко: „Єщенко та Петкович вирушили до Москви”

Перед поєдинком другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів «Динамо» - «Металургс» обидва тренери провели передматчеві прес-конференції , де відповіли на питання журналістів.

Анатолій Дем’яненко, тренер «Динамо»:

- Команда готується до гри у звичайному режимі. Сьогодні у нас буде ще одне тренування, під час якого ми визначимо, у якому стані перебувають гравці. Ми розуміємо, що завдання практично виконане, але будемо налаштовувати команду грати, наче рахунок 0:0. Сподіваємося показати гарну гру.

- Чи дійсно Родріго продовжив контракт з командою? Що з Мілевським та Саблічем? Як справи у Єщенко і Петковича, які поїхали до московського «Динамо»?

- Родріго підписав з «Динамо» контракт, тепер він дійсний до 2011 року. Що стосується Єщенко і Петковича, то вони зараз на перегляді і, вважаю, залишаться у Москві до кінця грудня. Мілевський вже післязавтра разом з Саблічем і Марковичем тренуватиметься у загальній групі, подивимось, у якому вони стані. Найголовніше, щоб їх нічого не турбувало. Що стосується завтрашньої гри, то складом ми будемо варіювати, зараз у нас дуже жорсткий графік, тому 3-4 гравцям дамо відпочити. Можливо, до основи підключимо Алієва та Мандзюка.

- Чи відомо, звідки буде бригада арбітрів?

- З Німеччини.

- Чи будуть представники «Фенербахче» на завтрашньому матчі?

- Не знаю, щодо скаутів «Фенербахче», але, що стосується нас, то на сьогоднішню гру «Фенербахче» проти фарерської команди „Б-36” полетів Кондратов, а 5-го серпня я планую бути присутнім на матчі нашого майбутнього суперника особисто. Заради цього доведеться пожертвувати грою «Динамо» проти «Кривбасу». Що поробиш, на цьому поєдинку мене не буде.

Прес-служба ФК „Динамо” Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер