Анатолій Дем’яненко: “Грою з “Салернітаною” тренери задоволені”

Анатолій Дем’яненко: “Грою з “Салернітаною” тренери задоволені”

До головного матчу сезону з італійським “Інтером” залишається все менше часу. В столиці України щогодини підвищується ажіотаж до поєдинку, а кожен з вболівальників вважає справою честі зробити власний прогноз на матч. Тільки динамівцям зараз не до цього. Команда повністю сконцентрувалася на підготовчому процесі, хід якого офіційний клубний сайт попросив прокоментувати в одного з тренерів “біло-блакитних” Анатолія Дем’яненко.

-Хоча збір в Італії ще не завершено, його вже зараз можна назватидуже корисним. Хлопці повністю виконали намічений план підготовки, “розбавивши” тренування двома контрольними поєдинками. На їх результати акцентувати особливої уваги не варто, хоча радує висока результативність і велика кількість створених небезпечних моментів. Але тут також варто врахувати, що нам протистояли не гранди навіть італійського футболу.

-І все ж, Анатоліє Васильовичу, оцініть гру підопічних проти “Салернітани”?
-Італійска команда добре фізично підготовлена і діяла переважно в силовій манері. Тримаючи в голові поєдинок з “Інтером”, з вибором суперника ми не помилилися. Періодами господарі діяли навіть занадто жорстко, однак, слава Богу, динамівський лазарет новачками не поповнився. Ми переглянули практично всіх гравців (у запасі залишився лише Мелащенко, - прим. авт), дали кожному можливість показати себе. У кого це краще вийшло, казати не буду, але, в цілому, грою “Динамо” тренерський штаб залишився задоволений.

-Які подальші плани підготовки?
-Наступного дня після матчу, в п’ятницю, хлопці отримали день відпочинку. Кожен використав його на свій розсуд, хтось прогулювався околицями, робив ”шоппінг” у численних крамницях.Салерно. На суботу заплановане ранкове тренування, після чого повертаємося додому. У понеділок команда заїжджає на базу.

-Вчора “Інтер” грав на Кубок Італії. Дивилися матч?
-А як же! У всіх тренерів і футболістів у номерах встановлено супутникове телебачення – проблем з цим не виникало. Хоча Дзаккероні приберіг для відповідальних поєдинків велику групу гравців основи, гра показала, що вийшовші проти ”Реджини” футболісти практично ні в чому не поступаються більш маститим колегам. У неділю “Інтер” проведе ще один поєдинок – з “Перуджою”. Цей матч також дасть нам корисну інформацію.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер