Анатолій Дем'яненко: «Маємо повну інформацію про суперника»

Анатолій Дем'яненко: «Маємо повну інформацію про суперника»

До очної дуелі з донецьким "Шахтарем" динамівці підійшли у ранзі лідерів національного чемпіонату. І хоча кияни випереджають гірників всього на одне очко, успіх у очній зустрічі з головним опонентом може якщо не вирішити, то багато в чому прояснити підсумок чемпіонських перегонів. На прохання прокоментувати підготовку "біло-блакитних" до суботньої зустрічі люб'язно відгукнувся тренер киян Анатолій Дем'яненко.

-До матчу з "Шахтарем" готуємося за звичною програмою: одно-дворазові тренування, теоретичні заняття, відновлювальна робота. У середу в рамках тренування провели однотаймову двосторонню гру. У п'ятницю ввечері команда вилітає у Донецьк.

-Проясніть ситуацію з травмованими?
-У лазареті перебувають Онищенко, Нанні, Несмачний, Дмтрулін та Гусин. Долучились до тренувань у загальній групі Федоров і Шацьких. До слову, Максим вже встиг зіграти матч за другу команду. Хлопці повністю відновилися і сповнені бажання допомогти партнерам у суботньому матчі.

-З першої командою знову тренується Хацкевич...
-Сашка, який має за плечами величезний досвід виступів у турнірах найвищого рівня, ми ні в якому разі з рахунків не скидаємо. Зимового антракту він готувався разом з другою командою, тож про його стан нам чудово відомо. Можливо звернемося і до його послуг.

-Наскільки повно тренерський штаб володіє інформацією про суперника?
-У нас є вся необхідна інформація, відеозаписи останніх матчів "Шахтаря". А на перегляд гри з "Кривбасом" спеціально виїжджав Володимир Веремеєв.

-Останні невдачі "Шахтаря" зможуть психологічно вплинути на динамівців?
-Це неприпустимо. Донетчане небезпечні у будь-якому стані, що вони неодноразово доводили в попередні роки. Суперник буде грати на перемогу, адже тільки вона допоможе їм знову піднятися на першу сходинку.

-Виходячи з турнірних інтересів, динамівців у Донецьку влаштовує і нічия…
-Ми намагаємося менше заглядати у таблицю, налаштовуючи хлопців на перемогу в кожному матчі. Гра з "Шахтарем" - не виключення.

-Динамівцям відомо, що на стадіоні в Донецьку їх підтримуватиме більше тисячі київських уболівальників?
-Безумовно, і ми їм дуже вдячні за це. Завжди приємно виходити на поле, відчуваючи підтримку рідних вболівальників. Сподівання наших фанів зможемо виправдати лише красивою грою та перемогою над головним конкурентом. Для цього, повірте, докладемо всіх зусиль.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер