Анатолій Дем”яненко: «Кожен день на рахунку»

Анатолій Дем”яненко: «Кожен день на рахунку»

Повернувшись до Києва з нетривалого відпочинку в сонячних ОАЕ, керманич „Динамо” Анатолій Дем”яненко одразу долучився до роботи. А її у головного тренера, який вперше на такій посаді готує команду до надважкого сезону, чимало.

- Зараз, разом зі своїми помічниками, по дням та годинам розписую усі етапи підготовки команди, - говорить Анатолій Васильович. – Від першого тренування до першого офіційного матчу рівно два місяці, які повинні бути максимально ефективно використані. У Києві з 5-го по 9-е січня буде „неспеціальна робота”, тобто без м”яча – кроси, аеробіка, різноманітні тестування. Перше ж тренування з м”ячем відбудеться в Абу-Дабі, куди ми вирушаємо на підготовчий збір.

Попередньо, до столиці ОАЕ відправляться 25 футболістів. Казати зі стовідсотковою впевненістю я не можу, але не виключаю, що серед них будуть і новачки. Кожному футболістові, незалежно від кількості років його перебування в команді, буде наданий шанс показати себе. В Еміратах у нас буде два контрольних матчі, перший з яких 17-го січня з ФК „Москва”. Ще один поєдинок зіграємо 24-го числа. Зараз відповідні служби займаються пошуком гідного суперника.

За словами лікарів, зможуть працювати в загальній групі серби Горан Гавранчич та Мар”ян Маркович. Це стосується і голкіпера Тараса Луценка, який долучився до занять ще наприкінці цього року. Про втрати та придбання поки говорити передчасно. По кожній кандидатурі рішення прийматимемо разом з президентом. У Олега Герасимюка закінчилась оренда в „Волині”, але хлопцю для прогресу потрібна ігрова практика в команді вищої ліги, чого в „Динамо” йому гарантувати ніхто не може. Будуть підшукувати собі нові команди Віталій Рева та Юрій Дмитрулін. Але поки це попередня інформація, а щось конкретне можна буде казати на початку наступного року, коли команда вийде з відпустки.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер