Анатолій Дем’яненко: “Ми маємо повністю виконати план підготовки”

Анатолій Дем’яненко: “Ми маємо повністю виконати план підготовки”

Невщухаюча злива, що триває вже понад двох діб, внесла свої корективи в хід підготовки київського “Динамо” в турецькій Антальї. Одна гра вже не відбулась, проведення інших залежить від погоди. Помічник головного тренера команди Анатолій Дем’яненко люб’язно погодився прокоментувати цю ситуацію:

“Дійсно, така погода не входила в наші плани. Але що ж робити – ми все рівно маємо повністю виконати поставлені на першому зборі завдання”, - каже Анатолій Васильович.

-Гра з “Ден Хаагом”…
-Не відбудеться. Ми планували зіграти сьогодні вдень, але дощ не вщухав усю ніч і вийти на поле зараз просто неможливо.

-Як ви збираєтесь працювати в таких умовах?
-Сьогодні ми зрозуміли, що тренуватися в місцевому спортивному комплексі просто нереально, тому знайшли інше місце для занять (місцевий пляж, - прим. авт.), де плідно попрацювали. Хлопці отримали достатні навантаження. В принципі, з будь-якої ситуації можна знайти гідний вихід.

-Які перспективи Юліана Міу?
-Поки важко щось конкретне казати. Хлопець працює, але ми повинні переглянути його у грі. Подвійно прикро, що зірвався спаринг з голландцями. Але в будь-якому випадку рішення відносно його будемо приймати по закінченню збору.

-Домовленості з “Ротором” і “Динамо” (Бухарест) залишаються в силі?
-Так. Ми сподіваємось, що погода не стане на заваді проведення цих зустрічей.

-Ви взяли на збір три воротаря. Це для кількості, чи плануєте дати шанс Худжамову?
-Виходячи з багаторічної практики проведення зборів, завжди потрібно брати з собою три голкіпера. Вважаю, що без ігрових хвилин Рустам не залишиться.

-Чи є шанс у Каддурі, Саблича і Черната зіграти в товариських матчах у Антальї?
-Навряд чи. Вони працюють за індивідуальною програмою і ми не можемо ризикувати цими гравцями. 23-го вони точно на поле не вийдуть, а 27-го – ще подивимось. Ще раз зазначу – це не ті ігри, в яких ми повинні ризикувати здоров’ям наших футболістів.

-Чи повністю відновився Дмитрулін?
-Так, Юра працює на повну силу. Він тренується в загальній групі і ми плануємо використати його в найближчих матчах.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер