Анатолій Дем'яненко: «Ми лише починаємо сезон»

Анатолій Дем'яненко: «Ми лише починаємо сезон»


Головний тренер «Динамо» Анатолій Дем’яненко поділився із клубним сайтом www.fcdynamo.kiev.ua останніми новинами про стан команди.


- Анатоліє Васильовичу, із чим пов’язана так звана «пробуксовка» на старті сезону?
- Ні з чим особливо не пов’язана. Це футбол, і будь-яка команда може втратити очки. У деяких моментах нас підвела реалізація, втратили концентрацію на останніх хвилинах матчу – от і виходить такий результат. Ми лише починаємо сезон, тому трагедії із результатів перших турів робити не потрібно.

- У чемпіонаті утворилась пауза для «Динамо» у зв’язку з участю «Чорноморця» в Кубку Інтертото. Як проходитиме підготовка до цього матчу?
- Тренуємось у дворазовому режимі. Нічого особливого.

- Не планується ніяких спарингів?
- Ні, спарингів не плануємо. Можливо, зіграємо двосторонку.

- Окрім Артема Мілевського та Айіли Юссуфа, які вже давно перебувають у лазареті, проблем із травмованими в команді немає?
- Крім названих гравців, всі знаходяться в строю. У Горана Гавранчича було невелике пошкодження, але вже і він знаходиться в загальній групі.

- У якому стані Ісмаель Бангура?
- У Бангури було невелике пошкодження правого голеностопа. Він полетів до Франції, щоб перевезти до Києва свої речі, і сьогодні вже повертається назад до Києва і приступає до тренувань.

- Як проходить адаптація в новачків?
- Новачки знайомляться з тренувальним процесом, партнерами, містом. Тобто, адаптація проходить у звичному режимі.

- Сенегальський захисник Папе Діакате вже прибув у розпорядження команди? Яке перше враження про нього?
- Так, Діакате вже вчора тренувався з командою. Видно, що в сенегальця професіональний підхід до справи, серйозне ставлення до роботи.

- Максим Шацьких уже приїхав із збірної? Коли зможемо його побачити в складі «Динамо»?
- Максим сьогодні прилітає до Києва. Як скоро він вийде в складі «Динамо», ми зможемо сказати лише після того, коли подивимось його фізичні кондиції.

- Ви дивились матчі з участю Шацьких?
- Я слідкував за матчами Узбекистану лише в телетексті. Із розповіді знайомих, Максим відіграв на доволі високому рівні.

- Не за горами старт у Лізі чемпіонів. Як ви гадаєте, команда вже достатньо укомплектована для вдалих виступів на євроарені?
- Думаю, достатньо. Головне, аби новачки швидко адаптувались у команді.


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер