Анатолій Дем'яненко: «Сподіваємося лише на себе»

Анатолій Дем'яненко: «Сподіваємося лише на себе»

 

Анатолій Дем'яненко

Тижнева перерва між турами в чемпіонаті України дає можливість тренерам та гравцям як слід відновити сили та повноцінно підготуватись до майбутнього матчу. А він для «Динамо» буде непростим. Наша команда відправиться до Сімферополя, де зустрінеться з п'ятою командою чемпіонату, півфіналістом Кубка України «Таврією». Про те, як кияни готуються до суботнього матчу, кореспондент www.fcdynamo.kiev.ua поцікавився в головного тренера «Динамо» Анатолія Дем'яненка.

- Наступний день після матчу був вихідним, а потім проводили щоденні тренування. Вони мають велику спрямованість та відрізняються від тих, які були на початку кола. У середньому, в заняттях приймають участь 22 футболісти.

- Хто з гравців не зможе зіграти в Сімферополі?

- Нарівні з усіма працюють Гавранчич, Саблич, Діого Ринкон, але їхній стан ще далекий від найкращого. Бігають навколо поля Белькевич та Ель Кадуррі. Незабаром чекаємо їхнього повернення до основної групи.

- 27 квітня закінчується дискваліфікація Олександра Рибки. Коли голкіпер зіграє в офіційному матчі?
- Саша багато пропустив, у нього відсутня ігрова практика. Тому на перших порах надамо йому можливість знову відчути в собі сили та повернути впевненість у матчах за дубль та «Динамо-2». Зауважу, що весь термін кваліфікації Рибка працював разом із першою командою, під керівництвом тренера воротарів Віктора Чанова.

- Ви дивились матч «Шахтар»-«Дніпро»? Гра сподобалась?

- Так, хороша вийшла гра. Перемога «Дніпра» дозволила нам зберегти триочковий запас, але не буду вдаватись до роздумів на цю тему. Завжди потрібно надіятись лише на себе. Тому в матчах, що залишились до завершення чемпіонату, перед нами стоїть завдання набрати максимальну кількість очок.

- Якщо у ворота «Таврії» буде назначено пенальті, хто підійде до м'яча?

- Над цим питанням я ще не думав. У футболі буває, хтось із гравців, відчуваючи впевненість, сам викликається пробити. Рішення щодо пенальтиста прийму безпосередньо перед грою.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер