Анатолій Дем'яненко: «Деяким гравцям варто призадуматися»

Анатолій Дем'яненко: «Деяким гравцям варто призадуматися»

Анатолій Дем'яненко
«Динамо» - «Ворскла». Післяматчева прес-коференція

Анатолій Дем'яненко, головний тренер «Динамо»:

- Чому сьогодні «Динамо» не виявилось сильнішим за «Ворсклу»

- Чому ви так думаєте? У футболі різне буває. «Ворскла» грала від оборони. Ми володіли ініціативою, але в заключних моментах щоразу чогось не вистачало. Були моменти, але їх не реалізували. Нас спіймали на контратаці. Деяким гравцям, що виступають за «Динамо», слід задуматись. Інакше буду ставити молодь. Все-таки перед нами стоїть завдання стати чемпіонами України.

- Коли декілька динамівців підійшли до фан-трибуни, усі чотири сектори повернулись до них спинами. Скажіть, будь-ласка, хто у сьогоднішньому матчі не грав, а бився на полі?

- Хлопці боролись. У нас зараз насичений графік, зіграли за вісім днів три гри. Десь та й не вистачило свіжості. Так, є претензії до деяких гравців. Можливо, вони й хотіли, але у них не було азарту та жаги до боротьби. Саме цього сьогодні не вистачало. Я вже сказав, деяким гравцям після сьогоднішнього матчу слід призадуматись стосовного свого майбутнього в «Динамо».

- Та ж сама «Таврія» зіграла за вісім днів три матчі. Але вони сьогодні змогли перемогти…

- Це футбол. Якби ми реалізували пару моментів, на приклад, перемогли б 3:1. І що б у цьому випадку говорили?

- За відсутності Реброва та Діого Ринкрна штатним пеналі стом «Динамо» став Родріго?

- Він і до цього бив за забивав пенальті.

- Прокоментуйте гру Демба Туре.

- Поки рано щось говорити. Він учора зіграв матч за дубль і досить непогано виглядав. Йому зараз важко – іде період акліматизації, новий колектив. Йому потрібно звикнути зо нашого стилю гри.

- Чому Мілевський та Клебер, щойно отримавши м'яч у штрафній, відразу подають? Не можна випускати інших гравців?

- Давайте дивитись на речі реально. У мене є в розпорядженні група гравців, із котрих я вибираю найсильніших. Якби перед «Динамо» не стояли найвищі завдання, я б випустив молодих гравців.

- Як ви вважаєте, коли Ротань набере оптимальну форму?

- Думаю, скоро. У нього була важка травма, після якої він довго відновлювався. Це лише здається, що у нього проблеми із зайвою вагою.

- Після матчу з донецьким «Металургом» ви говорили, що буде ретельний розбір гри. Як сказав мені один гравець, нічого подібного не було?

- У вас невірна інформація. Ми регулярно розбираємо попередній матч напередодні наступного. Розповідаємо гравцям про їхні дії, вказуємо на помилки. 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер