Анатолій Дем'яненко: «Рома» перемогла абсолютно заслужено»

Анатолій Дем'яненко: «Рома» перемогла абсолютно заслужено»

Анатолій Дем'яненко, головний тренер "Динамо"

- Анатолію Васильовичу, чи не було вам соромно сьогодні за гру вашої команди? Адже “Динамо” не створило абсолютно нічого, за рахунок чого можна було б розраховувати на позитивний результат. Чому так сталось?

- Звичайно, сьогодні ми зіграло неважно. “Рома” перемогла абсолютно заслужено. Римляни володіли перевагою та начисто нас переграли. Будемо розбиратись. Склалось враження, що хлопці на гру вийшли в скованому стані, боялись суперника. А допускати такі помилки в центрі поля – просто недопустимо.

- Сьогоднішній результат – більше заслуга “Роми” чи настільки слабо зіграло “Динамо”?

- “Рома” грала прекрасно. Можу лиш привітати нашого суперника з заслуженою перемогою. Ми і до гри знали, що “Рома” – дуже сильна команда, яка недарма лідирує в чемпіонаті Італії. Команда зараз на ходу, при цьому в “Ромі” зібрані футболісти з дуже високим рівнем індивідуальної майстерності.

- Із чим була пов’язана заміна Майкла?

- Він неправильно грав і дуже часто помилявся – для нас це коштувало небезпечних атак зі сторони “Роми”.

- Що з Бангурою?

- Поки що важко сказати щось напевне. У нього щось чи то з спиною, чи то з м’язом. На ваше запитання можна буде відповісти лише після того, як своє резюме зроблять наші лікарі.

- Чи не слід було раніше провести заміни?

- Не думаю, що це б кардинально змінило. Так, замінами я намагався посилити нашу гру, але значно важливішу роль грає рівень індивідуальної майстерності кожного гравця.

 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер