Анатолій Дем'яненко: «Сараєво» заслуговує поваги»

Анатолій Дем'яненко: «Сараєво» заслуговує поваги»

Скориставшись паузою між іграми чемпіонату, наставник «Динамо» Анатолій Дем’яненко вилетів до Боснії, відвідавши матч другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів «Сараєво» (Боснія) – «Генк» (Бельгія). Дзвінок кореспондента www.fcdynamo.kiev.ua застав Анатолія Васильовича на шляху із Борисполя до Києва.

- Повертатись із Сараєво довелось транзитом через Відень, - розповідає тренер «Динамо». – Тому прибув до Києва лише у четвер вдень. Їду в Конча-Заспу, через кілька годин розпочнеться вечірнє тренування.

- Із якими враженнями повертаєтесь із Сараєво? - Наш майбутній суперник – добротна команда. Амбіційна, добре вмотивована, б’ється до останньої хвилини. Яскравих зірок на полі не помітив, але за рахунок характеру боснійці зуміли відстояти необхідний рахунок. Наприкінці гри «Генк» усією командою пішов атакувати. «Сараєво» контратакувало та могло забити. У цілому, бельгійці виглядали краще.

- Кого можете виокремити у складі майбутнього суперника «Динамо»? - Сподобався нападаючий Ращич. Фактурний гравець, зростом за метр дев’яносто. Переважно захисники сильно вибивали м’яч, а він нав’язав силову боротьбу, із якої часто виходив переможцем.

- Вийти у третій раунд могли обидві команди. Ви віддавали комусь перевагу? - Ще до жеребкування говорив, що ми завжди ставимо серйозні завдання в Лізі чемпіонів, на шляху до неї ми повинні обігравати будь-якого суперника. Нам не варто недооцінювати «Сараєво». Команда, яка пройшла другу команду Бельгії, заслуговує поваги.

- Як «Динамо» готується до матчу із запорізьким «Металургом»? - У середу та четвер дворазові тренування, а напередодні зустрічі обов’язково проведемо загальнокомандне зібрання.

- Хто вийшов із лазарету? - Майкл, який пропустив матч із «Дніпром» уже готується в загальній групі. ІЗ дня в день до неї увійде Артем Мілевський. Перш ніж зіграти за першу команду, йому доведеться набирати форму в дублі. Юссуф і надалі тренується за індивідуальною програмою.


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер