Анатолій Дем'яненко: «Зробимо все, щоб привітати Михайличенко перемогою»

Анатолій Дем'яненко: «Зробимо все, щоб привітати Михайличенко перемогою»

Напередодні центрального матчу 18-го туру чемпіонату України між столичним "Динамо" та донецьким "Металургом" тренер киян Анатолій Дем'яненко відповів на питання офіційного сайту.

- Анатолій Васильович, з яким доробком підійшла команда до відповідального матчу?

- Після гри у Полтаві футболісти отримали день для відпочинку та відновлення, після чого розпочались підготовчі будні. Щодня проводили одно-дворазові тренування, теоретичні заняття. У четвер на базу заїхала динамівська молодь, а всі інші гравці зробили це днем пізніше.

- Яка ситуація з травмованими?

- Шацьких та Федоров уже працюють в загальній групі, а Несмачний з Дмитруліним продовжують займатися за індивідуальною програмою. Також не допоможуть нам у суботу Онищенко та Нанні.

- У понеділок за "Динамо-2" виступало кілька гравців з першої команди. Вони також готуються до суботнього матчу?

- Так. Чернат, Клебер, Рева та Бідненко тренуються з основним складом. На них ми розраховуємо і з рахунків ні в якому разі не списуємо.

- Тренерський штаб команди ознайомлений з оновленим весняним "Металургом"?

- Так, нам чудово знайомі можливості хлопців Тона Каанена, маємо під рукою усю потрібну інформацію. За останніми іграми металургів безпосередньо спостерігав Володимир Веремеєв, який про усе побачене доповів Михайличенко.

- До речі, як команда привітала наставника з народженням сина?

- Перед теоретичним заняттям усі тепло та зворушливо привітали Олексія Олександровича, побажали здоров'я немовля та усіляких гараздів. Звичайно, Михайличенко було дуже приємно, а ще більше підняти настрій тренера зможе суботня перемога над донеччанами.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер