Анатолій Колоша: «Делегати УЄФА нашим полем задоволені»

Анатолій Колоша: «Делегати УЄФА нашим полем задоволені»

В середу «Динамо» проведе останній цього року матч Ліги чемпіонів проти турецького «Фенербахче». За день до гри на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського активно ведуться роботи з підготовки до поєдинку. Природно, основна увага приділяється стану газону. Наприкінці минулого тижня його накрили агрополотном, щоб уникнути негативного впливу опадів і морозу. За словами заступника директора стадіону Анатолія Колоші, незважаючи ні на що, до матчу поле буде в чудовому стані:

- Ані сніг, ані низька температура на якість поля ніяк не вплинуть. Зараз воно покрите полотном, з якого ми сьогодні прибрали близько 300 кубометрів снігу, – це приблизно 30 КРАЗів. Температура грунту складає 10 градусів тепла. Після обіду ми знімемо плівку і почнемо готувати поле до вечірнього тренування гостей: проведемо стрижку газону, нанесемо розмітку, встановимо ворота і бокові прапорці.

На ніч знову його накриємо, а завтра розпочнемо приготування до матчу. Коли конкретно – залежатиме від погодних умов. Якщо випадуть опади, довше триматимемо поле під покриттям. Але в будь-якому випадку, відповідно до регламенту, все має бути готовим за півтори години до матчу.

Делегати УЄФА наше поле вже оглянули і залишилися задоволені як станом газону, так і підготовчими роботами. Після завтрашнього матчу почнемо готувати поле до зими. Плануємо провести ремонтні роботи, засипати його піском, внести калійні добрива і зробити вітродренування. Після всіх процедур поле піде на зимовий відпочинок.

Дивіться фотографії підготовки стадіону

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер