Анчелотті з ПСЖ здобуває п’яту перемогу поспіль!

Анчелотті з ПСЖ здобуває п’яту перемогу поспіль!

Після нетривалої розкачки на старті французький гігант почав трощити всіх, хто зустрічається йому на шляху, як у себе вдома так і в Європі. У сьомому турі Ліги 1 столичний гранд на своїй арені "Парк де Пренс" у присутності більш ніж 40,000 глядачів переміг «Сошо», який ішов 14-м - 2:0.

Цього разу успіх парижанам приніс принцип ротації, завдяки якому на полі з перших хвилин з'явився нападник збірної Франції Кевін Гамейро (на фото), який до цього провів на полі у футболці ПСЖ у цьому сезоні лише 74 хвилини. Саме він ще в першому таймі оформив дубль. Рахунок на табло до кінця гри більше не змінювався, що дозволило команді Анчелотті добути п'яту перемогу поспіль (включаючи над «Динамо» в ЛЧ).

Склад ПСЖ: Сірігу, Сілва, Алекс, Максвелл, Жалле, Сіссоко (Ван дер Віль, 62), Матуіді, Вератті (Рабіот, 75), Пасторе, Ібрагімович, Гамейро (Оаро, 80).

Наступний матч парижани, які йдуть з 15-ма очками в трійці кращих, проведуть у чемпіонаті Франції 7 жовтня в Марселі проти лідера, місцевого «Олімпіка», але перед цим зроблять 3 жовтня візит до Порту, де проведуть матч другого туру ЛЧ.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер