Андрій Несмачний: «Мрію про зустріч із «Барселоною»

- Андрію, ви поступово стаєте майстром по вирішальних голах у принципових поєдинках. Засмутивши "Дніпро", відзначилися і в Києві проти "Шахтаря"...

- Аби ж той гол був переможним... А так я вважаю, що нічия з "Шахтарем" була рівноцінна поразці. Не пощастило, втратили перевагу в два м`ячі впродовж останніх десяти хвилин.

- Олександр Хацкевич казав, що цього разу побачив не той "Шахтар", що був навесні, а значно слабший. Це так?

- Та ні. Це та сама команда. Спаду в їхній грі я не помітив.

- Виступаєте не лише за "Динамо", а й за молодіжну та національну збірні України. Де почуваєтеся найліпше?

- Мені насправді комфортно і в "молодіжці", і в першій команді країни. Добре знайомий з гравцями обох команд, у нас, начебто, непогане взаєморозуміння.

- Останнім часом, граючи номінального оборонця, ви багато відпрацьовуєте в центрі поля. Де вам діяти краще? Може, варто перекваліфікуватися?

- Сучасний футболіст мусить уміти все, діяти на різних позиціях, прилучатися до атак і захищати свої ворота разом з партнерами.

- Ви провели свій перший, за великим рахунком, сезон у основному складі "Динамо". Які найбільші радощі та розчарування він вам приніс?

- Величезне задоволення й радість отримав од виступу "Динамо" в Лізі чемпіонів, де ми дуже вдало починали. То був мій дебют на найвищому рівні. Ніби й непоганий. Розчарування спіткало там же - ми не змогли пройти далі першого групового турніру.

- Гол у ворота дніпропетровців частенько пригадуєте?

- Так, доволі часто. Знаєте, на тренуваннях хлопці жартують: "Навіщо б`єш по воротах з карного майданчика чи з-за його меж? Йди за лицеву лінію - бий звідти".

- І все-таки, то був удар по воротах чи простріл?

- Якщо чесно - простріл у напрямку воріт.

- Хто стане суперником киян у боротьбі за "золото" нинішнього чемпіонату?

- "Шахтар" і "Дніпро". Можливо, "Металіст". Є ще пара потужних колективів.

- Що думаєте про перспективи збірної України на шляху до чемпіонату світу-2002? Геннадій Зубов казав, що в команди обмаль шансів потрапити до фінального турніру...

- Усе може з‘ясуватися 1 вересня. Шанси є завжди. Треба виходити на поле, щоб змагатися й перемагати. Якщо не віриш у власні сили, навіщо взагалі грати?

- Які завдання київського "Динамо" в Лізі чемпіонів?

- Як завжди, найвищі. Головне - гідно тримати марку славетного українського клубу.

- Проти якої команди ти особливо хотів би зіграти?

- Проти "Барселони".

- Чому? Команда подобається, чи імпонує її стиль?

- Ні, не в тому річ. От просто хочеться - і все...

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер