Андре: «Мені в Києві подобається!»

Андре: «Мені в Києві подобається!»

У четвер удень новачок «Динамо» Андре прибув до Києва, відразу вирушивши на поглиблене медобстеження до клініки «Борис». Успішно обійшовши численні кабінети лікарів, 19-річний бразилець узяв курс на клубну базу в Кончі-Заспі. На вечірньому теоретичному занятті Валерій Газзаєв представив гравцям «Динамо» їхнього нового партнера, побажавши Андре успіхів на українській землі. Потім Андре пройшов курс відновлювальних процедур, а на своє перше тренування у складі нової команди вийшов у п’ятницю ввечері.

- Мені все тут дуже подобається: сильні гравці, прекрасна база, до мене всі добре ставляться. «Динамо» – великий клуб. Я щасливий стати його гравцем, - розповів Андре, перевівши подих після напруженого заняття.

- Не важко було провести повноцінне тренування після настільки напружених останніх днів?

- Аніскільки, я себе чудово почуваю. Сподіваюся в суботу зіграти свій перший матч за «Динамо» і допомогти своїй новій команді здобути перемогу.

- Розкажіть про дебют у збірній Бразилії, як оціните свою гру, що сказав головний тренер?

- Надіти футболку збірної Бразилії – мрія кожного мешканця нашої країни. Я дуже задоволений, що тренер звернув увагу на мою гру і запросив до команди. Після матчу був хороший настрій, усі раділи перемозі. Тренер сказав, що молоді гравці зіграли добре, але конкретно нікого не виокремлював.

- Як вас проводили до «Динамо» гравці та фани «Сантоса»?

- У моєму останньому матчі «Сантос» хоча і програв «Віторії», все ж виборов Кубок Бразилії. Мені було дуже приємно, це важливий трофей у кар’єрі. Після гри всі побажали успіху в Європі. Нічого особливого не було.

- Із часу підписання вами контракту з «Динамо» до сьогоднішнього дня минуло майже два місяці. Стежили в цей час за виступами своєї нової команди?

- Так, в Інтернеті дивився результати матчів, відео небезпечних моментів. Ще раз переконався, що перейшов до команди високого рівня.

- Чому обрали футболку з номером 11?

- Нічого особливого, мені цей номер подобається, до того ж він був вільний. У Бразилії в мене була «дев’ятка».

- Когось знаєте з гравців «Динамо», або з усіма довелося знайомитися?

- Багато бачив матчів за участю Шевченка, але познайомився з ним, звичайно, лише зараз. Окрім нього знаю всіх своїх співвітчизників, їх у «Динамо» окрім мене п’ятеро. На базі оселився в одному номері з Данило Сильвою.

- Коли оберете квартиру, в Києві будете мешкати не один?

- Зараз зі мною приїхали батько та агент, незабаром чекаю на маму із сестрою. Для мене важливо, щоб сім’я була поруч.

- Наречена залишилася у Бразилії?

- В мене її немає. Зараз усі мої думки підпорядковані лише футболу.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер