Андрій Анненков: «Зоря» - дуже хороша і організована команда»

Андрій Анненков: «Зоря» - дуже хороша і організована команда»

- Вразив кінець матчу. Гравці оборонного амплуа проявили себе сьогодні креативно, особливо в захисті.

- Ви маєте на увазі, що наші захисники активно зіграли?

- Так, вони завжди так грають! Я вже говорив, що атака починається з однієї зони, а закінчується в інший. Наші захисники також підтримували атаку, як і повинні, як ми їх просимо. Вони повинні також активно грати й далі.

- Тобто у вас є вимога, що високі центральні захисники повинні намагатися забивати при стандартах, як сьогодні Боль?

- Звичайно, вони повинні відпрацьовувати при стандартах як в обороні, так і в атаці. Хороша подача була, Боль розрахував траєкторію м'яча і забив.

- У той момент, коли забили другий м'яч, Боль зробив великий обсяг роботи, просунувшись із м'ячем вперед.

- Він прочитав розвиток атаки суперника, перехопив м'яч і активно включився в епізод. Молодець, що не поскупився і віддав передачу!

- У третьому забитому м'ячі велика заслуга Тлумака, який правильно розпорядився м'ячем...

- Коли ми вивчали «Зорю», бачили, що вони закривають середину поля, але при цьому у них відкриті фланги. Ми за рахунок цього і зіграли, за рахунок контратак на флангах.

- Коли у Боля почало судомити ноги, довелося знімати його з гри, а міняти було ніким, оскільки ви використали всі заміни...

- У нього перед цим була проблема з литковим м'язом, але він сказав, що дограє матч. А заміни ми зробили, щоб дати шанс тим хлопцям, які мало грають. Рахунок дозволяв це зробити. Але невдовзі Боль сказав, що не може більше грати, тому довелося зрівнювати склади.

- Як можете пояснити пропущений гол? Команда не встигла перебудуватися?

- Пропущений гол - це завжди низка помилок, а не помилка якогось одного гравця. Зрозуміло, що хтось дав себе обіграти, хтось - не підстрахував, а хтось - не встиг закрити зону. Один гравець не винен, помилилася група гравців.

- Костюк весь час апелював до Ісадченка, що він грає захисником.

- Так, Ісадченко в той момент грав захисником, тому до нього і були претензії. З нього почалася гольова пропущена атака. А далі вже пішов ланцюжок.

- Вражає удар Тлумака. Він його відпрацьовує на тренуваннях або він у нього від природи?

- У нього і був такий поставлений удар, виконання штрафних. Останнім часом цей удар трохи пропав, але сьогодні, слава Богу, він забив.

- «Зоря» - серйозний суперник?

- Дуже хороша і організована команда. Ми вчора поєдинок їхнього дубля подивилися - хочеться, щоб у кожній грі були такі організовані суперники. У матчах із такою організованою командою проявляються всі наші позитивні і негативні моменти. Краще з ними грати, ніж вийти і обіграти когось 4:0 або 10:0 - після таких матчів до футболістів важко достукатися. А ось після таких ігор оцінка є більш об'єктивною.

- У «Динамо» - 100% результат із турнірної точки зору. Усе йде за планом?

- Ми завжди граємо на перемогу.

- Дячук ходить на милицях. Проясніть ситуацію з ним.

- Десь три тижні мінімум він пропустить. Він у Львові отримав травму.

- А яка ситуація з Велетнем? Чи скоро він повернеться?

- Ні. Напевно, тільки почне тренуватися на зборах узимку.

- Мащенко сьогодні зіграв на незвичній позиції. Як оціните його гру?

- Ми знаємо, що він може зіграти на позиції півзахисника і завжди розраховуємо, що він зробить це. Коли ми запрошуємо гравців, беремо інформацію, де і на якій позиції вони грали. Нам сказали, що він грав у півзахисті, ми ж його поставили на захист. Але при цьому знали, що він може закрити й іншу позицію.

- Зараз буде велика пауза...

- Ні, її не буде. Ми перенесли гру з «Колосом» і проведемо її під час цієї паузи. Матч був перенесений з обопільної згоди. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер