Андрій Баль – в.о. головного тренера збірної України

Андрій Баль – в.о. головного тренера збірної України

Лікарі порекомендували тренеру утриматись від будь-якої діяльності.

12 та 16 жовтня збірна України проведе два кваліфікаційних матчі до ЧС-2014 проти команд Молдови та Чорногорії. Хто готуватиме «синьо-жовтих» до цих поєдинків прокоментував президент Федерації футболу України Анатолій Коньков:

− Вчора я отримав інформацію від президента футбольного клубу «Динамо» Київ про те, що у Олега Блохіна стався гіпертонічний криз. Керівництво «Динамо» вчасно зреагувало на цю ситуацію і оперативно надало всю необхідну тренеру допомогу за що я, від імені Федерації, хотів би подякувати клубу та особисто президенту Ігорю Суркісу. Відразу після отримання даної звістки я зібрав нараду керівного складу Федерації футболу України.

− Вже прийняте рішення, хто готуватиме збірну до найближчих матчів?

− Керівництвом Федерації було вирішено, що до жовтневих кваліфікаційних матчів національну збірну готуватиме тренерський штаб на чолі з виконуючим обов’язки головного тренера Андрієм Балем, якому допомагатимуть Олег Кузнєцов, Олександр Заваров та Юрій Роменський. Це рішення було підтримано членами Виконавчого комітету ФФУ.

− Який настрій у Андрія Баля та його асистентів?

− Я мав зустріч з тренерами, на якій отримав від них запевнення в тому, що вони докладуть усіх зусиль, аби якнайкраще підготувати збірну до важливих поєдинків у Кишиневі та Києві.

www.ffu.org.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер