Андрій БАЛЬ: «Можливо, візьмемо когось із хлопців із молодіжної команди»

Андрій БАЛЬ: «Можливо, візьмемо когось із хлопців із молодіжної команди»

Вдень динамівці зібралися на своїй базі в Кончі-Заспі. Погода, як ніколи цього року, сприяла. Температура повітря близько десяти градусів вище нуля. З азартом та бажанням футболісти провели годинне тренування, виконавши всі запропоновані тренерським штабом вправи.

«Сьогодні тренувалися гравці, які потрапили до заявки на гру з «Шахтарем», а також Хачеріді, Цуріков. Заняття було відновлювального характеру. Починаючи з середи почнемо цілеспрямовану підготовку до матчу з «Карпатами». Можливо, враховуючи ситуацію з дискваліфікацією, візьмемо когось із хлопців із молодіжної команди», – розповів тренер Андрій Баль,

Якщо в останніх матчах Олегу Блохіну вдалося стабілізувати склад, то у грі у Львові вагомих змін не уникнути. Через дискваліфікації гру пропустять провідні виконавці – захисник Євген Хачеріді, півзахисник Лукман Аруна та нападник Андрій Ярмоленко. Після травми проходить реабілітацію Ніко Кранчар.

Втрачати очки нинішньої весни динамівці права не мають, з максимальною відповідальністю проводячи підготовку до кожної гри. Тижневий цикл матчів дозволяє футболістам добре відновлюватися та цілеспрямовано готуватися до матчів. Поєдинок у Львові між «Карпатами» та «Динамо» відбудеться в суботу, 13 квітня. Початок о 17:30.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер