Андрій БОГДАНОВ: «Якщо наполегливо тренуватись, твоя праця не залишиться непоміченою»

Андрій БОГДАНОВ: «Якщо наполегливо тренуватись, твоя праця не залишиться непоміченою»

Напередодні стартового поєдинку кореспондент офіційного сайту поспілкувався з новачком киян Андрієм Богдановим, який в липні повернувся до рідного клубу з «Арсенала». Півзахисник поділився враженнями від роботи на зборах, а також розповів про свої плани на майбутній сезон.

- Які враження від передсезонної підготовки?

- Найкращі. Футболістам вдалось виконати все, що вимагав тренерський штаб на чолі з Юрієм Сьоміним. Всі лишились задоволені та в доброму гуморі повернулись до Києва. Це найголовніше.

- Що було найскладнішим на другому зборі в Австрії? (Нагадаємо, що в першому навчально-тренувальному зборі також в Австрії Андрій участі не брав, оскільки грав за молодіжну збірну України. – Прим. авт.)

- Простими збори ніколи не бувають. Вони існують для того, щоб приводити себе до ладу і набирати фізичну форму. Якщо хочеш показати в сезоні максимум своїх можливостей, то маєш працювати і ще раз працювати.

- Чи проводив з вами на зборі бесіду Юрій Сьомін?

- Це відбувалось в робочому процесі. Він давав мені певні вказівки, підказував, а я, в свою чергу, виконував його настанови.

- Як вас прийняли в новому колективі?

- На щастя, все чудово. Деяких хлопців я знав і раніше, а з іншими познайомився вже в Австрії. Колектив в «Динамо» дуже дружний. Не можу сказати, що з кимось спілкуюсь більше, а з кимось менше. Процес адаптації триває і я дуже задоволений, що все йде добре.

- Хто був вашим сусідом по кімнаті під час збору?

- Я жив з Віталієм Каверіним. Добре його знаю, адже ми разом виступаємо за молодіжну збірну України. хочу зазначити, що у нас із ним чудове взаєморозуміння.

- У кожного футболіста є сильні та слабкі сторони. Над чим вам ще потрібно працювати?

- Так, я знаю свої мінуси, але не називатиму їх. Просто працюватиму над собою. Спробую зробити все для того, щоб гідно захищати кольори «Динамо».

- В якому настої підходите до старту чемпіонату?

- Настрій позитивний! Хочу, зоб майбутній чемпіонат став успішним для нашої команди. Щоб ми досягли поставленої мети.

- Чи маєте намір дебютувати в «Динамо» вже у грі з «Металургом»?

- Звісно! Як і всі інші хлопці, я серйозно готуватимусь до цього поєдинку. Лише тренер обирає виконавців, які вийдуть на поле з перших хвилин, але я будь-якої миті та за будь-яких обставин буду готовий допомогти команді.

- В середній лінії «Динамо» зараз зібрані досвідчені та майстерні футболісти. Не боїтесь конкуренції?

- Я перейшов до амбіційного клубу з великою історією, який ставить серйозні завдання. А якби боявся конкуренції, то лишився б в «Арсеналі». Але я готовий боротись і завойовувати місце в основному складі, аби виправдати довіру президента і тренера, які запросили мене в «Динамо».

 - Особисто ви чого хочете досягти в новому сезоні? Які цілі ставите перед собою?

- Найголовніше – уникати травм. Я докладу максимум зусиль щоб заграти і закріпитись в «Динамо». А в майбутньому і в національній збірній України. Якщо багато працювати і наполегливо тренуватись, твоя праця не залишиться непоміченою.

Андрій Недбайло

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер