Андрій БОГДАНОВ: «Спробую заслужити довіру тренера»

Андрій БОГДАНОВ: «Спробую заслужити довіру тренера»

Цей час футболіст провів з користю, працюючи за індивідуальною програмою. Сьогодні Андрій Богданов вирушив у складі своєї нової старої команди на другий передсезонний збір «біло-синіх»:

- Останній тиждень я індивідуально тренувався із тренером з фізичної підготовки молодіжної команди «Динамо», в той час, як решта хлопців були на зборі в Австрії.

- Чи була у вас відпустка після матчів молодіжної збірної?

- Так, нам дали тиждень відпочинку, після чого я перейшов до індивідуальної роботи.

- Що відчуваєте після повернення в свій рідний клуб?

- Безумовно, відчуття дуже приємні. В майбутньому все залежатиме від мене і від роботи на тренуваннях. Спробую заслужити довіру тренера в іграх, буду намагатись проявити себе, виправдати запрошення до такого видатного клубу, як «Динамо», і надії, які на мене покладають.

- Чи відбулась вже розмова з головним тренером?

- Звісно, ми спілкувалися ще до підписання контракту. Ініціатива запросити мене в клуб належить Юрію Павловичу. Я погодився.

- На якій позиції почуваєте себе найбільш комфортно?

- Моє «рідне» місце на полі – центр півзахисту.

- В цій зоні в команді присутня серйозна конкуренція. Це вас не насторожує?

- Навпаки, це навіть добре, без неї неможливе зростання футболіста ані в клубі, ані індивідуально. Конкуренція існує в усіх командах, в тому числі, і в «Арсеналі», з якого я перейшов у «Динамо». Тож я сприймаю її цілком нормально. Скрізь потрібно доводити, що ти найкращий.

- Коли покидали «Арсенал», які слова почули від тренера Леоніда Кучука на прощання?

- Він хотів щоб я лишився, але я зробив свій вибір на користь «Динамо». Ми розійшлись нормально, по-людськи. Дуже вдячний керівництву за розуміння.

- На відміну від першого збору, на якому працювала, в основному, молодь, на другий поїдуть всі ключові футболісти, «збірники» своїх країн. Ледве перейшовши до «Динамо», ви одразу потрапляєте в бойові умови…

- Нічого страшного, я ж не перший день у футболі, вже протягом двох з половиною років граю в Прем’єр-лізі. Тож давно звик до цього. Навпаки, із сильними футболістами тренуватись цікавіше і корисніше. Якщо боятись чи вагатись, в такий клуб, як «Динамо», краще не переходити.

 

www.fcdynamo.kiev.ua  

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер