Андрій БОГДАНОВ: «Докладу максимум зусиль для того, щоб закріпитися у збірній»

Андрій БОГДАНОВ: «Докладу максимум зусиль для того, щоб закріпитися у збірній»

- Була хороша гра, суперник нав'язав боротьбу по всьому периметру поля. Добре, що вдалося досягти позитивного результату. Втім, незважаючи на перемогу, нам необхідно ще багато працювати та вдосконалювати свою гру.

- Матч не був багатим на моменти, яких було мінімум, а гра була в'язкою...

- Поле було дуже важким. Тим не менш, ми володіли перевагою впродовж усієї гри, були хороші моменти – тільки в першому таймі мали забивати двічі. Що стосується суперника, то біля наших воріт не було створено жодного моменту за весь матч.

- В одному з епізодів суперник в жорсткому підкаті ззаду грубо зіграв проти тебе (на фото), і за кілька хвилин ти залишив поле, накульгуючи...

- Так, суперник грубо стрибнув ззаду в гомілкостоп. Але це футбол – чоловічий вид спорту, де багато контактної боротьби, тому травми та пошкодження – справа буденна.

- Незважаючи на пошкодження, ти все ж вирушаєш до розташування збірної. Чи сподіваєшся дебютувати в національній команді?

- Звичайно, хочеться зіграти за національну команду. Скільки тренерський штаб надасть мені ігрового часу, буду викладатися на полі на сто відсотків. Кожен футболіст мріє про виклик до головної команди країни, і я не був винятком. Докладу максимум зусиль для того, щоб закріпитися в національній збірній.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер