Андрій ГУСІН: «Cпаринг із першою командою був корисним»

Андрій ГУСІН: «Cпаринг із першою командою був корисним»

Нова дата ще не визначена, і заповнюючи утворену паузу, друга за рангом команда «біло-синіх» провела контрольний поєдинок із динамівцями, які залишилися в розпорядженні Олега Блохіна після масового від'їзду збірників. Про те, як пройшов цей контрольний поєдинок та про підготовку «Динамо-2» до перших матчів весняної частини сезону офіційному сайту клубу розповів старший тренер Андрій Гусін.

- Ви залишилися задоволені результатом та грою своїх підопічних?

- Спаринг пішов на користь, він показав наші сильні та слабкі якості. Суперник у нас був сильний, і ми також намагалися зіграти добре.

- Чи стало для вас несподіванкою рішення про перенесення матчу з «Буковиною»? Як це вплинуло на команду?

- Звичайно, ми хотіли провести цей поєдинок, але погода зробила свої корективи та завадила нам це зробити. Але так вдало співпало, що ми домовилися з першою командою та змогли провести хороший спаринг із ними. Цим ми частково компенсували навантаження, яке хлопці мали отримати в офіційному матчі.

- Чи є попередня інформація, на яку дату перенесли матч із «Буковиною»?

- Ми якраз думаємо над цим питанням. «Буковина» незабаром, 6-го квітня, буде грати з «Арсеналом» із Білої Церкви, і пропонує провести наш матч також у цей проміжок часу. Завтра обговоримо це з тренерами та вирішимо. Можливо, після гри в Алчевську між домашнім матчем із «Титаном», який доведеться перенести на 5-е квітня, та виїзним поєдинком із «Полтавою», яку, можливо, також зможемо трохи змістити, проведемо гру з «Буковиною».

- Як «Динамо-2» буде готуватися до наступного виїзного матчу проти алчевської «Сталі»?

- Якщо встигнуть прибрати поле зі штучним покриттям, будемо готуватися на ньому. На вулиці мороз уже не дуже сильний, тож якщо погода дозволить, тренування проведемо на свіжому повітрі. Режим у нас звичайний, по одному тренуванню на день.

- Під час збору в Туреччині ви спостерігали за контрольними матчами суперника, які висновки для себе зробили?

- Цим я з вами ділитися не буду (посміхається). Можу лише сказати, що інформація для роздумів є.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер