Андрій ГУСІН: «Дали супернику багато вільного простору»

Андрій ГУСІН: «Дали супернику багато вільного простору»

- По-перше, всіх хочу привітати із закінченням сезону і відзначити підтримку наших уболівальників, які були з нами протягом усієї першості та фанатів, які відвідували наші ігри як у Кончі-Заспі, так і на стадіоні «Динамо».

Що стосується сьогоднішнього матчу, ми зіграли не дуже якісно переважно через те, що з гри випадало багато футболістів, вони грали з великим відсотком браку і без належного настрою. Все це призвело до того, що не вийшло цільної картини. Хоча ми і створили в першому таймі кілька непоганих моментів, але в цілому, першу половину зустрічі провели не дуже добре. Після перерви почали добре, чинили тиск, забили м'яч. Після того, як провели дві заміни, наша гра покращилася, ми ризикнули і випустили другого форварда. На якомусь етапі це дало свої плоди, надалі почали грати відкрито, все-таки в опорній зоні грали футболісти, які більше творять, тому вони не завжди встигали повернутися назад. Через це виникав вільний простір, яким скористався суперник в одній із контратак.

Що стосується підсумків року, ми обов'язково їх підведемо і поговоримо більш докладно. За сьогоднішню гру подякувати хлопцям не можу, але за сезон в цілому – обов'язково.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер