Андрій ГУСІН: «Гадаю, якби ми забили м'яч, гру було б зроблено»

Андрій ГУСІН: «Гадаю, якби ми забили м'яч, гру було б зроблено»

- Гра вийшла хорошою, бойовою. "Кримтеплиця" – досить добре укомплектована, ця команда добре веде боротьбу. Гостро постало питання стандартів. У господарів було кілька непоганих передач із флангів, які несли в собі загрозу. Наші футболісти не завжди уважно грали. Але було кілька випадків, в яких, на мій погляд, помилився суддя. Деякі небезпечні стандарти в наші ворота були доволі суперечливими. Зрозуміло, що ми хотіли використати перевагу в одного гравця, домінували на полі, та й до вилучення наша гра була хорошою. Просто ми не реалізували свої моменти, хоча деякі з них були достатньо хорошими. Гадаю, якби ми забили м'яч, гру було б зроблено. Але ми не забили, а значить, не виграли, і це прикро. Голи нам даються важко, але радує те, що зіграли "на нуль" в обороні, зазначу це, як позитивний момент.

- Що, все ж таки, завадило вашій команді реалізувати чисельну перевагу, перехопити ініціативу та забити м'яч?

- Як показала гра, перехопити ініціативу та забити м'яч – це дві різні речі. Ініціатива-то була за нами, питання в реалізації. Повторюся, моменти ми створили хороші, і помилки суперника не до чого, це повністю заслуга наших хлопців. Напевно, не вистачає майстерності, потрібно більше працювати на тренуваннях, хоча, куди вже більше. Також зазначу, що сьогодні було спекотно, і якби не це, гадаю, темп гри міг би бути вищим.

- Поступово повертаються до гри футболісти, які відновилися після травм?

- Так, це Мединський та Суарес, яких довго не було. Вони повертають свої кондиції, але поки ще не готові грати весь матч. Нам часто доводиться вдаватися до перебудови складу через дискваліфікації, виклики до збірної, хвороби. Ми шукаємо оптимальне поєднання й намагаємося виходити зі складних ситуацій.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер