Андрій ГУСІН: «Два забиті м'ячі на виїзді – позитивний момент»

Андрій ГУСІН: «Два забиті м'ячі на виїзді – позитивний момент»

- Наскільки я пам'ятаю, матчі в Кіровограді завжди складаються непросто. Так було й минулого року, й позаминулого. Зараз також на полі була велика кількість боротьби, багато голів та гольових моментів. Гадаю, вболівальникам гра сподобалася. У нас як і раніше існують невеликі проблеми в обороні, ми все не можемо налагодити надійність та пропускаємо м'ячі. Шукаємо найкращі поєднання в захисті та способи налагодити там гру, поки нам повністю не вдається цього зробити. Але добре, що забили два м'ячі на виїзді, тут це зробити не так просто. У цьому є позитив. Єдиний момент, який мене збентежив, це призначений у наші ворота пенальті. Це рішення доволі суперечливе, принаймні, мені так здалося з лавки запасних. У всьому іншому гра вийшла бойовою.

- Які підбадьорюючі слова ви знайшли для своїх підопічних у перерві матчу, після яких вони почали грати набагато активніше?

- Голи змінюють гру. Ми пропустили м'яч, ініціатива була у суперника, а коли зрівняли рахунок, гра вирівнялася. Потім ми вийшли вперед, і суперник став діяти більш агресивно, у них були хороші моменти, які не реалізували. Повторюся, шкода, що ми пропустили останній м'яч із доволі суперечливого пенальті, який призвів до нічийного результату.

- Наприкінці матчу на тренерській лавці кипіли пристрасті, навіть Василь Кардаш був вилучений...

- Було велике емоційне напруження, пов'язане із суперечливими рішеннями арбітра як головного (момент із пенальті), так і асистентів, які в останні хвилини матчу почали брати ініціативу у свої руки. Було очевидно, що м'яч вийшов за поле від суперника, а аут давали в інший бік. Те ж саме зі штрафним ударом
точиться боротьба, головний арбітр не свистить, а боковий дає відмашку прапорцем. Гадаю, асистент трохи поквапився зі своїми рішеннями. Тому це й викликало з боку тренерів таку емоційну оцінку. Все ж таки останні хвилини, напружений матч, усі переймаються за результат.

- Що можете сказати про гру «Зірки»?

- Це хороша команда, якій непросто забивати м'ячі. «Зірка» традиційно добре грає вдома. У складі є багато високих та технічних гравців, які намагалися нав'язати нам боротьбу. А про план на гру та результат, якого команда хотіла досягти, напевно, краще розповість Ілля Близнюк. Я скажу, що моментів, щоб забити, кіровоградці створили достатньо й без пенальті.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер