Андрій ГУСІН: «Якби не гол у роздягальню...»

Андрій ГУСІН: «Якби не гол у роздягальню...»

- Ми добре вивчили суперника. Знали, що у «Севастополя» сильна атакуюча лінія, що вони сьогодні зайвий раз підтвердили. Також ми бачили і слабкості в обороні, якими вдало скористалися, змусивши гостей помилитися й забивши два хороших м'ячі, що вдається зробити не кожній команді першої ліги. З іншого боку, неприємно було пропускати гол у роздягальню наприкінці першого тайму. Гадаю, якби не ця обставина, матч складався б дещо по-іншому. Також потрібно відзначити, що силова боротьба, яку нам нав'язав «Севастополь», дала їм результат. Наявність такого форварда, як Кузнецов, зіграла вирішальну роль. На жаль, у нас поки немає нападників, які вигравали б таку кількість єдиноборств, чіплялися за кожен м'яч, загрожували воротам і забивали.

- Чи можна сказати, що в першому таймі у вас був оптимальний склад?

- Стартовий склад, начебто, завжди оптимальний, виходячи з наявних у розпорядженні футболістів. Сьогодні другий матч пропускав крайній захисник Дмитро Кушніров, і це втрата для нас. Коли у другому таймі Дмитро Рижук трохи втомився, він індивідуально програвав своєму опоненту Танчику на фланзі, і в нас виникали проблеми. Безумовно, це не його позиція, якщо в першому таймі він порався, то після перерви – підсів. Нас турбують подальші матчі, адже шість футболістів викликаються до збірної, і я взагалі не уявляю, що ми будемо робити. Відчуваю, на заміну будуть виходити воротарі.

- Чи відомо, наскільки серйозне ушкодження у Загладька?


- Поки точного діагнозу немає, але зіткнення було серйозним. У роздягальні Рома погано себе відчув, і ми вирішили на другий тайм його не випускати. Я хотів би, щоб арбітр пояснив, чому дії суперника, який нахабно врізався в нашого воротаря, який отримав струс мозку, залишилися безкарними.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер