Андрій ГУСІН: «Етап фізичної підготовки завершився, починається – тактичний»

Андрій ГУСІН: «Етап фізичної підготовки завершився, починається – тактичний»

- За великим рахунком, найважчий період для хлопців уже завершено. Всі витримали велике навантаження та виконали необхідний обсяг неспеціальної роботи. Травм, на щастя, не додалося. Давно лікується Адаменко, з пошкодженням повернувся зі збору з першою командою Гемега, який уже одужує, у нього хороша динаміка відновлення. Неприємно, що трохи випав із обойми Симович, у якого з'явилися проблеми з лімфовузлами, зараз з'ясовуємо конкретну причину. Незначні пропуски були в Морозенка й Бутеніна, але загалом, основна обойма, яка працювала з нами, витримала всі цикли. Тепер у хлопців буде два дні вихідних. Ми вже зараз стали більше уваги приділяти тактиці й будемо продовжувати робити це весь час, що залишився до початку чемпіонату. Також будемо награвати комбінації, працювати над взаємодією, стандартними положеннями. Безумовно, застосування все це буде знаходити в контрольних матчах. А фізично за місяць та один тиждень ми вже набрали непогану форму. Тепер же більше уваги будемо приділяти ігровим деталям. Роботи на витривалість буде менше, а більше – швидкісно-силової, але інтенсивність збережеться високою. Загалом, гадаю, хлопцям буде приємніше працювати.

- Як надовго у вашій команді Алієв та Кравець?

- Алієв пропустив більшу частину збору та рішенням тренерського штабу першої команди на чолі з Олегом Блохіним переведений до «Динамо-2», де продовжить набирати кондиції. У ті дні, коли в нас будуть дворазові тренування, він буде повністю займатися з нами. А коли одноразові – в Олександра буде індивідуальне тренування з тренером із фізпідготовки.

Що стосується Кравця, він працює з нами весь час. Наскільки я розумію, на даний момент він дещо слабший за тих хлопців, які є в першій команді. Яка буде його подальша доля, складно сказати. Гадаю, він навряд чи в нас залишиться, як і Алієв. Це буде залежати від того, що він буде показувати на футбольному полі під час товариських матчів.

- Що із себе представляє лівий захисник, який знаходиться на перегляді? Звідки він?

- Спичка? Це хлопець 1991-го року народження із Запоріжжя. Позиція крайнього захисника в нас проблемна. Ми придивляємося й до Дениса Балана, й до Спички, стосовно якого незабаром мають визначитися. Нам потрібен гравець на цю позицію.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер