Андрій ГУСІН: «Шукаємо баланс і налагоджуємо зв’язки»

Андрій ГУСІН: «Шукаємо баланс і налагоджуємо зв’язки»

- Матч ми програли в перші 20 хвилин. Безумовно, наша команда не виглядала як одне ціле, було допущено ряд помилок, які вдало використав суперник. Ми не дуже добре зіграли при стандартних положеннях у власному штрафному майданчику – після двох передач пропустили два м’ячі. А третій гол став насідком індивідуальної помилки нашого гравця. Після цього важко було перебудуватись. Але другий тайм показав, що команда може грати у футбол і діяла досить надійно в обороні. Не дала супернику практично жодного разу пробити по воротам. Але, нажаль, на той час рахунок вже був 3:0.

Ми забили гол, мали можливості відзначитись ще, але не змогли. Поки ми не можемо збалансувати свої дії в атаці та обороні, шукаємо оптимальне поєднання гравців, все ж ми втратили шість чоловік, плюс, травмований Рижук. Тож у нас поки багато не награних зв’язків. Будемо знаходити баланс і давати можливість грати різним виконавцям, адже наше завдання через першу лігу підготувати хлопців до дорослого футболу.

- В другому таймі «Олександрія» провалилась?

- Вони мали запас у рахунку. Можливо, в перерві команда отримала іншу установку. Нам потрібно розбирати власну гру і не припускатись помилок.

- Чи справила на вас інфраструктура в «Олександрії»?

- Тут гарно і пристойно. Стадіон симпатичний, поле в хорошому стані, словом, зроблено багато хорошого. Сподіваюсь, команда показуватиме хороший футбол і радуватиме вболівальників.

- Як оціните гру футболістів, які прийшли з молодіжної команди «Динамо» - Чорноморця, Боровика?

- Ми даватимемо шанс грати всім, а персонально оцінювати гравців не хочу. Ціла група хлопців, у тому числі й досвідчених, зіграла слабо. На мій погляд, вони можуть краще, продуктивніше. Чорноморець зіграв краще за Сухомлинова…Час покаже, у нас довгий сезон, тож не варто робити висновки з одної гри.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер