Андрій ГУСІН: «Відчуваємо гострий дефіцит гравців»

Андрій ГУСІН: «Відчуваємо гострий дефіцит гравців»

Суперником «біло-синіх» буде молодіжна команда столичної «Оболоні», яка кілька днів тому поступилась динамівській молоді під керівництвом Олександра Хацкевича із рахунком 3:0.

Наставник «Динамо-2» Андрій Гусін розповів про зміни в тренувальному процесі команди і про гостру нестачу виконавців.

- Підготовка до нового сезону йде за планом, нічого не зривається – сказав головний тренер. В перший тиждень підготовчого періоду ми втягувались у роботу. Було лише два дні з дворазовими тренуваннями. Тепер у нас щоденно по три тренування.

До майбутнього поєдинку із «пивоварами» готуємось як зазвичай. 4 липня буде вихідним днем, а потім на нас знову очікує заїзд на базу. 8 липня у нас запланований ще один спаринг, після якого почнемо підготовку безпосередньо до першого офіційного матчу.

Щодо футболістів, то зараз ми відчуваємо гострий дефіцит гравців. Залучаємо хлопців із молодіжної команди і футболістів 1995 року народження. Але цього замало, нам потрібні ще люди. Пішло шість чоловік. Відчувається нестача центральних півзахисників. Необхідно награвати нові ігрові зв’язки і ми працюємо над цим.

- В якому фізичному стані зараз перебувають гравці?

- Ще не в оптимальному, але посередньому. Це пов’язано з тим, що ми тренуємось не дуже давно. Намагатимемось краще підготуватися до матчу із «Олександрією», який відбудеться 14 липня, але впевнений, що і в цій зустрічі нам буде важко.

- Чи були на перегляді в «Динамо-2» футболісти з інших команд?

- Так, були хлопці, але вони, так би мовити, не змогли переконати тренерський штаб. У зв’язку із цим ми розраховуємо на тих виконавців, які є у нас зараз.

www.fcdynamo.kiev.ua

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер