Андрій ГУСІН: «Напередодні перехідних матчів відвідаємо космодром»

Андрій ГУСІН: «Напередодні перехідних матчів відвідаємо космодром»

- Так, останні матчі нам удалися. Але не можу сказати, що змістом гри задоволений. До того ж, нам було не до експериментів, позаяк треба поповнювати очковий багаж. До позитиву віднесу те, що у хлопців поліпшився настрій, адже перемоги завжди додають позитивних емоцій.

- У останніх матчах динамівці рідко залишають поле без забитих м’ячів. Можна сказати, що проблеми з атакою вирішені?

- Упродовж чемпіонату ми зіштовхнулися з неабиякими проб­лемами попереду. Більше місяця був відсутній Андрій Воронков, котрий заліковував травму. Продовжує лікуватися Дмитро Коркішко… Але зараз ситуація дещо налагоджується, адже бачу, що стан здоров’я у Воронкова поліпшується, тож його вже можна кидати в бій. У матчі з «Арсеналом» Андрій вийшов на заміну, а згодом забив переможний м’яч. Та майже перед кожною грою ламаю голову над тим, який виставити склад? Нині в мене не такий широкий вибір виконавців, як того хотів би.

- Чи будуть внесені корективи в тренувальний процес напередодні перехідних матчів?

- Змін, як таких, не буде. Можливо, відвідаємо космодром. Хочу, щоби там хлопці пройшли підготовку за методою космонавтів (сміється). А якщо серйозно, то коментувати тут нічого. Звичайно, до цих матчів команда підійде максимально зібраною. 

www.ukrfootball.in.ua

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер