Андрій ГУСІН: «На жаль, ми пропустили зовсім необов'язкові м'ячі»

Андрій ГУСІН: «На жаль, ми пропустили зовсім необов'язкові м'ячі»

- Матч пройшов на хорошому емоційному підйомі. Майже протягом усього матчу, за винятком моменту з видаленням нашого футболіста, ми мали територіальну, ігрову перевагу, а також створили більше моментів. Команда суперника просто вибивала м'яч уперед. Маючи таку велику перевагу, ми були зобов'язані забивати більше м'ячів. Але вийшло так, що видалення дещо зіпсувало кінець матчу. У меншості, безперечно, нам стало важче грати. На жаль, ми пропустили зовсім необов'язкові м'ячі.

- Чому команда втрачає очки найчастіше саме в домашніх матчах?

- Справа не в статусі поєдинку - домашній або виїзний. Головне, як ми граємо в конкретних матчах. Де ми виступаємо, не має ніякого значення.

- Цього сезону "Динамо-2" показує не найліпший результат. Чи не тисне на Вас це?

- Ні. Якби керівництво вимагало від мене перемог, це була б зовсім інша розмова. Переді мною ставиться завдання виховати гравців, "обкатати" їх. Якби нам був потрібен результат, ми б зберігали склад, а не віддавали гравців до інших команд.

- Чому сьогодні не грали Хобленко та Фаворов?

- Олексій приїхав із розташування збірної з травмою - у нього пошкоджена бічна зв'язка коліна. Можливо, він пропустить пару тижнів. Що стосується Фаворова, він не потрапляє до складу просто через спортивні якості. До слова, враховуючи дискваліфікацію Лухтанова і виклики до збірних, зокрема Гемеги, ми знову залишимося в меншості. У нас буде не такий уже великий вибір гравців. Але будемо якось викручуватися.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер